Syyskuun joogatunnit

Sunnuntaina 7.9. aloitamme taas sunnuntaiset joogatunnit. Tervetuloa mukaan niin uusille kuin vanhoille joogeille!

Syykauden teemana ovat hyvä elämä, kehon ja mielen yhteys ja ”joogiset täsmälääkkeet” tiettyihin vaivoihin. Tarkempi kuvaus syyskauden teemasta löytyy täältä.

 

7.9. Tervetuloa joogaamaan kesän jälkeen

Syksyn ensimmäisellä tunnilla tehdään helppo mutta tehokas liikesarja, jolla herätellään selkärangan energiakanavia vapaaseen virtaukseen. Joogisen käsityksen mukaan ihmisen ikä mitataan selkärangan liikkuvuuden mukaan, ja notkeassa kehossa asustaa myös notkea mieli.

14.9. Toimiva ruoansulatus

Ruoansulatuselimistö liittyy vahvasti kolmannen chakran eli navan alueella sijaitsevan solar plexuksen toimintaan. Kundaliinijooga kasvattaa ruokaa sulattavaa tulielementtiä kehossa ja auttaa tulen kohdistamisessa nimenomaan ruoansulatukseen sekä esimerkiksi kehon lämmittämiseen ja sitoutumiseen äksyilyn sijaan. Jooga myös kasvattaa ja kohdistaa kehon poistoenergiaa eli kuonanpoistoa, vaikuttaa suoliston hyvinvointiin ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Joogan avulla voidaan stimuloida vatsaan ja suolistoon liittyviä meridiaaneja eli kehon hienovaraisia energiakanavia ja tasapainottaa maksaa, joka käsittelee kehoon päätyneitä myrkkyjä.

HUOM! Sunnuntaina 21.9. ei ole joogatuntia Solkullan retriitin vuoksi.

28.9. Vastustuskyvyn parantaminen

Vastustuskyky on monen asian summa, niin henkisesti kuin fyysisesti. Se liittyy kehon magneettikenttään ja energiaan, jolloin hyvinvointi lähtee liikkeelle ajatuksista ja sanoista saakka. Esimerkiksi flunssan torjumisessa ruoansulatuselimistön, aineenvaihdunnan ja kehon kuonanpoiston on toimittava hyvin. Näihin kaikkiin on joogalla mahdollista vaikuttaa.

 

Tunnit pidetään tuttuun tapaan Seppäläntie 47:n sali, tuttuun aikaan klo 17.30–19 ja hinta on vanha tuttu 10 € / kerta (10-kortti 75 €). Maksu tapahtuu käteisellä tai liikuntaseteleillä paikan päällä.

Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, paikalle voi tulla millä kerralla tahansa. Jos olet tulossa elämäsi ensimmäiselle kundaliinijoogatunnille, tapaan sinut mielelläni varttia ennen tunnin alkua, jotta voin kertoa hieman kundaliinijoogasta ja sen perustekniikoista.

Jos mietit, mitä tunneille kannattaa ottaa mukaan, löytyy tietoa täältä.

Tervetuloa, Sat Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: