Palautetta

Täältä löydät palautetta aiemmille kursseille ja tunneille osallistuneilta. Osa palautteista on kerätty kurssin lopussa nimettömästi kirjoitettuna, osa kurssilaisista on halunnut antaa palautetta omalla nimellään. Sydämellinen kiitos kaikesta palautteesta. Waheguru.

Neljän tunnin aamu- tai iltapäiväkurssit:

”Ihan kuin olis viikon lepolomalla käynyt!” –nainen 42v.
”Tapasi opettaa on selkeä ja rauhallinen. Ihana kokemus, kiitos.”
”Sinua on aina ilo kuunnella.” –nainen 60v.

Seitsemän tunnin mittaiset koko päivän joogakurssit: 

”Päivä ei tuntunut pitkältä, aika meni nopeasti. Kasvisruoka oli hyvää ja sen avulla jaksoi hyvin. Erityisesti raakakakku oli tosi herkullista! Kurssin anti oli taas kerran mahtava. Kiitos. Lisää näitä!” –nainen 28v.

”Oli niin ihana kurssi ja voi miten suuresti se yksi päivä vaikuttaa!  Monia oivalluksia syntyy edelleen. Olet ihana ja sydämellinen opettajana ja ihmisenä!” –nainen 43v.

”Koko päivä antoi hyvän mahdollisuuden tavallista joogatuntia pitkäkestoisempaan itsen kuunteluun ja tunnusteluun. Ruoka oli maukasta ja kauniisti aseteltu.” –nainen 48v.

”Opetus oli todella hyvää, laaja-alaista, hienosti jäsenneltyä ja rytmitettyä, kävelymeditaatio oli hieno kokemus.”

”Olet huippuopettaja. Upea loiste ja rakkaus. Sopivan herättelevä.” –nainen 38v.

”Sanasi koskettivat sisintä.” –nainen 27v.

Viikonloppuretriitit:

”Pedagoginen älysi viehättää. Napakkuus ja joustavuus, sisällöllinen ryhti ja avarakatseisuus, huomioon ottaminen… Opetustasi ja ohjaustasi on hieno kuulla. Ja olipa meillä mahtava porukka koossa!”

”Kiitos retriitistä – lämmöllä muistelen tunnelmaa, opittuja asioita ja hienoja puitteita. Se oli kyllä kesäni paras päätös tulla sinne 🙂 ”

”Harvoin on aikaa tällaiseen itseensä keskittymiseen. Opin paljon.”

”Opetus oli suunniteltu hyvin ja aikataulussa tilaa hengähtää ja keskustella. Ruoka oli valtavan hyvää ja puitteet kohdallaan. Tunnelma oli välitön ja rento, kuitenkin pääsin myös haastamaan itseni. Viikonlopun aikana voimani palautuivat, elpyivät ja ehkä syntyi jotain uuttakin. Sain voimaa löytää sisältäni iloa ja rauhaa.” -nainen 38v.

”Kurssi oli hyvä ja tarpeellinen. Sulateltavaa jäi paljon. Lisäksi Pyhän talviset maisemat olivat komiat.” –mies 65v.

”Koin valtavaa kiitollisuutta siitä, että löysin itsestäni ne vastaukset ja tarkennukset asioihin, joita olin pohtinut. Valaiseva kokemus! Tulen toistekin.” –nainen 39v.

%d bloggaajaa tykkää tästä: