Opettaja

noora_jooga_2.jpg

Sivuja ylläpitää koulutettu kundaliinijoogan opettaja ja opettajakouluttaja Noora Mustajoki (ent. Lintukangas), henkiseltä nimeltään Hartejpal Kaur.

Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan. Olen joogaopettaja ja -opettajakouluttaja, kirjastoammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Asun tällä hetkellä Kittilässä, ja pidän lähes kaikki tuntini etäyhteyden päästä. Opetan pääasiassa suomeksi, mutta myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kundaliinijooga on minulle tärkeä, jokapäiväisessä elämässä mukana kulkeva arkielämän joogaharjoitus. Se on antanut minulle paljon, ja olen iloinen saadessani jakaa näitä ehtymättömiä oppeja eteenpäin.

Olen erityisen kiinnostunut siitä, minkälaista hyötyä näistä ikiaikaisista opeista voi olla tavallisessa suomalaisessa arjessa. Olen kirjoittanut aiheesta myös kirjoja:

  • Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle (Otava / Hidasta Elämää 2017)
  • Selviämisopas elämän kriiseihin (Otava / Hidasta Elämää 2020)
  • Nainen omassa voimassaan (Viisas Elämä 2022), yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa
  • Naisen elämänkaari (Viisas Elämä 2022), yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa

Pidän kirjoihin pohjautuen myös hyvinvointiluentoja, työpajoja ja verkkokursseja.

~

Sain ensi kosketuksen kundaliinijoogaan vuonna 2006 asuessani Egyptissä. Brittiläinen joogaopettaja veti täydenkuun aikaan myöhäisillan joogatunteja aavikolla, tähtitaivaan alla. Tunnin jälkeen syötiin ja nukuttiin beduiinimatoilla, aamulla herättiin aikaiseen aamuharjoitukseen, sadhanaan.

Olin mukana vain kerran, mutta kokemus oli erityinen ja jätti minuun pysyvän jäljen; jonkinlaisen kaipauksen kohti jotakin määrittelemätöntä. Maisemat ja joogalajit vaihtuivat useampaan kertaan ennen kuin päädyin kundaliinijoogan opettajakurssille Helsingissä vuonna 2011. Jotakin loksahti kohdalleen.

Valmistuin I-tason kundaliinijoogaopettajaksi (KRI, 200h) vuonna 2012 Shiv Charan Singhin ja Jivan Mukta Singhin johdolla. II-tason kundaliinijoogaopettajaksi (KRI, 500h) valmistuin 2016 Shiv Charan Singhin ja Satya Kaurin opissa. Samana vuonna sain tilaisuuden ryhtyä opettajakouluttajaharjoittelijaksi.

Jatkan matkaani kundaliinijoogan opettajakouluttajan polulla (KRI, Associate Trainer, vuodesta 2019) sekä omaa päivittäistä joogaharjoitustani. Olen myös Reiki Master Teacher, Reiki-oppini olen saanut sensei, mestari Kuldip Singh Khalsalta.

Henkinen nimeni Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteileee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Tervetuloa tunneille ja kursseille, Sat Naam ❤

YHTEYSTIEDOTNoora Hartejpal Mustajoki | hartejpal (x) kundaliini . fi | 040 535 0004

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: