Opettaja

noora_jooga_2.jpg

Sivuja ylläpitää koulutettu kundaliinijoogan opettaja Noora Lintukangas (Hartejpal Kaur).

Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan. Olen joogaopettaja, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Asun Loviisassa ja opetan pääasiassa suomeksi, mutta myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kundaliinijooga on minulle tärkeä, jokapäiväisessä elämässä mukana kulkeva arkielämän joogaharjoitus. Se on antanut minulle paljon, ja olen iloinen saadessani jakaa näitä ehtymättömiä oppeja eteenpäin.

Keväällä 2017 ilmestynyt esikoiskirjani Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle (Otava / Hidasta Elämää) kertoo juurikin siitä, minkälaista hyötyä näistä ikiaikaisista opeista voi olla tavallisessa suomalaisessa arjessa. Pidän kirjaan pohjautuen myös hyvinvointiluentoja ja työpajoja.

Sain ensi kosketuksen kundaliinijoogaan vuonna 2006 asuessani Egyptissä. Brittiläinen joogaopettaja veti täydenkuun aikaan myöhäisillan joogatunteja aavikolla, tähtitaivaan alla. Tunnin jälkeen syötiin ja nukuttiin beduiinimatoilla, aamulla herättiin aikaiseen aamuharjoitukseen, sadhanaan.

Olin mukana vain kerran, mutta kokemus oli erityinen ja jätti minuun pysyvän jäljen; jonkinlaisen kaipauksen kohti jotakin määrittelemätöntä. Maisemat ja joogalajit vaihtuivat useampaan kertaan ennen kuin päädyin kundaliinijoogan opettajakurssille Helsingissä vuonna 2011. Jotakin loksahti kohdalleen.

Henkinen nimeni Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteileee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Valmistuin I-tason kundaliinijoogaopettajaksi (KRI, 200h) vuonna 2012 Shiv Charan Singhin ja Jivan Mukta Singhin johdolla. II-tason kundaliinijoogaopettajaksi (KRI, 500h) valmistuin 2016 Shiv Charan Singhin ja Satya Kaurin opissa. Opiskelen parhaillani kundaliinijoogan opettajakouluttajaksi (KRI, Intern) ja jatkan omaa päivittäistä joogaharjoitustani. Olen myös Reiki Master Teacher, Reiki-oppini olen saanut sensei, mestari Kuldip Singh Khalsalta.

YHTEYSTIEDOTNoora Hartejpal Lintukangas | hartejpal (x) kundaliini . fi | 040 535 0004

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: