Joogaopekoulutus

Kundaliinijoogan opettajakoulutus (Yogi Bhajanin oppien mukainen)

Upea, syvällinen, retriittimuotoinen koulutuksemme alkaa seuraavan kerran toukokuussa 2018 – nyt pääosin suomenkielisenä!

Kehto koulun ja Karam Kriya -koulun kanssa yhteistyössä järjestettävä, KRI-hyväksytty kundaliinijoogaopettajakoulutus antaa kansainvälisen joogaopettajapätevyyden ja mahdollisuuden syventää omaa ymmärrystä ja suhdetta kundaliinijoogan valtavaan tietoperintöön.

Koulutuksessa lähdemme liikkeelle joogan ikiaikaisesta lähtökohdasta, siitä mitä jooga on sinulle ja miten se näkyy omassa elämässäsi. Tavoitteenamme on yhdessä, ryhmänä, koulutuksen kuluessa todella elää joogaa. Koulutus koostuukin neljästä retiriittimuotoisesta 6-päiväisestä opintokokonaisuudesta ja näiden välillä tehtävistä kotiharjoituksista ja tehtävistä.

Kolme retriittijaksoista järjestetään Loviisan Strömforsissa, ja yhdelle retriittijaksolle matkustamme Portugaliin aitoon jooga-ashramiin. Retriittien aikana on todella mahdollisuus syventyä harjoitukseen ja elämäntapaan osaavien ja läsnäolevien, helposti lähestyttävien opettajien ohjauksessa. Retriitin jälkeen on aika integroida opittua omaan elämään, tutkia kokeilla ja etisiä omaa tapaa elää joogaa todeksi arjessa.

Prosessi syventää jokaisen opettajaopiskelijan suhdetta asana-harjoitukseen, joogiseen elämäntapaan, meditaatioon ja joogafilosofiaan ja luo näin vahvan perustan toisten opettamiselle. Opetustyö ei ole edellytys opinnoille, koulutukseen voi osallistua myös tarkoituksena syventää omaa harjoitusta ja tietämystä.

Koulutuksen pääopettajana toimii Karam Kriya Koulun perustaja Shiv Charan Singh. Hänen opetuksessaan olemme Portugalin retriitin ajan Quinta do Rajon ashramissa.

Järjestämämme koulutus on ollut tähän asti englanninkielinen. Koulutuksen alkaessa seuraavan kerran keväällä 2018 järjestämme sen ensikertaa pääosin suomeksi! Englanninkielisen opetuksen ajaksi (esim. Portugalissa) halukkailla on mahdollisuus tulkkaukseen. Oppimateriaali on toistaiseksi englanninkielinen.

Keväällä 2018 alkavan kurssin ajankohdat
10.–15.5.2018 Loviisan Strömfors
27.9.-2.10.2018 Loviisan Strömfors
4.–9.1.2019 Loviisan Strömfors
Toukokuu 2019 Ashram Experince week Portugalissa (päivämäärä varmistuu syksyn 2017 aikana)

Teemat:

  • Joogafilosofia ja -tiede
  • Jooginen elämäntapa (yoga off the mat)
  • Länsimainen ja jooginen anatomia ja fysiologia
  • Asanatekniikka
  • Pedagogiikka
  • Opetusharjoittelu

Koulutus soveltuu kundaliinijoogan harrastajille, mutta myös muita joogasuuntauksia opiskelleille. Kurssin päätyttyä oppilaat valmistuvat kundaliinijoogaohjaajiksi ja saavat kansainvälisen todistuksen.

Seuraava kurssi alkaa keväällä 2018. Pyydä kurssin infopaketti tai kysy lisää:

noora@kundaliini.fi / 040 5350 004
emilia@johdonkehto.fi / 050 3050 536
tommi@johdonkehto.fi / 0500 903 105

%d bloggers like this: