Joogaopekoulutus

Kundaliinijoogan opettajakoulutus

Upea, syvällinen, retriittimuotoinen koulutuksemme alkaa seuraavan kerran syyskuussa 2021 – pääosin suomenkielisenä! Jos emme pääse aloittamaan livenä, starttaa koulutus joka tapauksessa verkossa.

Erityisesti näinä aikoina joogan, meditaation ja henkisen harjoituksen työkaluista saattaa olla korvaamatonta iloa, hyötyä ja tarvetta.

Järjestämme koulutukseen liittyen kolme infotilaisuutta:
Ti 27.4.2021 klo 18–19.30 Zoom-yhteydellä
Ke 16.6.2021 klo 18–19.30 Zoom-yhteydellä
To 19.8.2021 klo 18–19.30 Kehto Koulu, Kauniainen (Kavallintie 10 b)
Infotilaisuuksiin ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään edellisenä päivänä: hartejpal (a) kundaliini.fi.

Liity joukkoomme, hakuaika on alkanut ja jatkuu 27.8.2021 saakka. Lämpimästi tervetuloa!

~ ~ ~ ~ ~

Kehto koulun ja Karam Kriya -koulun kanssa yhteistyössä järjestettävä, KRI-hyväksytty kundaliinijoogaopettajakoulutus antaa kansainvälisen joogaopettajapätevyyden ja mahdollisuuden syventää omaa ymmärrystä ja suhdetta kundaliinijoogan valtavaan tietoperintöön.

Koulutuksessa lähdemme liikkeelle joogan ikiaikaisesta lähtökohdasta, siitä mitä jooga on sinulle ja miten se näkyy omassa elämässäsi. Tavoitteenamme on yhdessä, ryhmänä, koulutuksen kuluessa todella elää joogaa. Koulutus koostuukin neljästä retiriittimuotoisesta 6-päiväisestä opintokokonaisuudesta ja näiden välillä tehtävistä kotiharjoituksista ja tehtävistä.

Kolme retriittijaksoista järjestetään Loviisan Kuggomissa, ja yhdelle retriittijaksolle matkustamme Portugaliin aitoon jooga-ashramiin, jos koronatilanne suinkin sallii. Retriittien aikana on todella mahdollisuus syventyä harjoitukseen ja elämäntapaan osaavien ja läsnäolevien, helposti lähestyttävien opettajien ohjauksessa. Retriitin jälkeen on aika integroida opittua omaan elämään, tutkia kokeilla ja etisiä omaa tapaa elää joogaa todeksi arjessa.

Prosessi syventää jokaisen opettajaopiskelijan suhdetta asana-harjoitukseen, joogiseen elämäntapaan, meditaatioon ja joogafilosofiaan ja luo näin vahvan perustan toisten opettamiselle. Opetustyö ei ole edellytys opinnoille, koulutukseen voi osallistua myös tarkoituksena syventää omaa harjoitusta ja tietämystä.

Koulutuksen pääopettajana toimii Karam Kriya Koulun perustaja Shiv Charan Singh. Hänen opetuksessaan olemme Portugalin retriitin ajan Quinta do Rajon ashramissa.

Koulutus järjestetään pääosin suomeksi. Englanninkielisen opetuksen ajaksi (esim. Portugalissa) halukkailla on mahdollisuus tulkkaukseen. Oppimateriaali on toistaiseksi englanninkielinen.

Kurssi koostuu neljästä erillisestä moduulista syyskuusta 2021 toukokuuhun 2022.
1. moduuli, 24.–29.9.2021 Loviisan Kuggom
2. moduuli, 5.–10.1.2022 Loviisan Kuggom
3. moduuli, 9.–13.6.2022 Quinta do Rajon ashram Portugalissa
4. moduuli, 2.–7.9.2022 Loviisan Kuggom

Teemat:

  • Joogafilosofia ja -tiede
  • Jooginen elämäntapa (yoga off the mat)
  • Länsimainen ja jooginen anatomia ja fysiologia
  • Asanatekniikka
  • Pedagogiikka
  • Opetusharjoittelu

Koulutus soveltuu kundaliinijoogan harrastajille, mutta myös muita joogasuuntauksia opiskelleille. Kurssin päätyttyä oppilaat valmistuvat kundaliinijoogaohjaajiksi ja saavat kansainvälisen todistuksen.

Kurssiesitteen voit ladata tästä. Kurssin infopaketin voit tilata Noora Hartejpalilta tai Emilia Jagat Prem Kaurilta.

Noora Hartejpal Kaur: hartejpal@kundaliini.fi / 040 535 0004
Emilia Jagat Prem Kaur: jagatprem@johdonkehto.fi / 050 3050 536
Tommi Charanpal Singh: charanpal@johdonkehto.fi / 0500 903 105

Lämpimästi tervetuloa kyselemään lisää ja tutkimaan, olisiko tämä matka juuri sinua varten. Sat Naam!

%d bloggaajaa tykkää tästä: