Joogaopekoulutus

Kundaliinijoogan opettajakoulutus

Upea, syvällinen, retriittimuotoinen koulutuksemme alkaa seuraavan kerran syyskuussa 2023 – pääosin suomenkielisenä!

Erityisesti näinä aikoina joogan, meditaation ja henkisen harjoituksen työkaluista saattaa olla korvaamatonta iloa, hyötyä ja tarvetta.

Järjestämme koulutukseen liittyen kolme infotilaisuutta etäyhteydellä (Zoom):
Ti 25.4.23 klo 18–19.30
Ke 7.6.23 klo 18–19.30
To 3.8.23 klo 18–19.30

Infoihin ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään edellisenä päivänä: hartejpal (a) kundaliini.fi.)

Hakuaika päättyy 4.8.2023. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

~ ~ ~ ~ ~

Kehto koulun ja Karam Kriya -koulun kanssa yhteistyössä järjestettävä, KRI-hyväksytty kundaliinijoogaopettajakoulutus antaa kansainvälisen joogaopettajapätevyyden ja mahdollisuuden syventää omaa ymmärrystä ja suhdetta kundaliinijoogan valtavaan tietoperintöön.

Koulutuksessa lähdemme liikkeelle joogan ikiaikaisesta lähtökohdasta, siitä mitä jooga on sinulle ja miten se näkyy omassa elämässäsi. Tavoitteenamme on yhdessä, ryhmänä, koulutuksen kuluessa todella elää joogaa. Koulutus koostuukin neljästä retiriittimuotoisesta 6-päiväisestä opintokokonaisuudesta ja näiden välillä tehtävistä kotiharjoituksista ja tehtävistä.

Kolme retriittijaksoista järjestetään Hämeenkyrön Frantsilassa, ja yhdelle retriittijaksolle matkustamme Portugaliin aitoon jooga-ashramiin. Retriittien aikana on todella mahdollisuus syventyä harjoitukseen ja elämäntapaan osaavien ja läsnäolevien, helposti lähestyttävien opettajien ohjauksessa. Retriitin jälkeen on aika integroida opittua omaan elämään, tutkia kokeilla ja etisiä omaa tapaa elää joogaa todeksi arjessa.

Prosessi syventää jokaisen opettajaopiskelijan suhdetta asana-harjoitukseen, joogiseen elämäntapaan, meditaatioon ja joogafilosofiaan ja luo näin vahvan perustan toisten opettamiselle. Opetustyö ei ole edellytys opinnoille, koulutukseen voi osallistua myös tarkoituksena syventää omaa harjoitusta ja tietämystä.

Koulutuksen pääopettajana toimii Karam Kriya Koulun perustaja Shiv Charan Singh. Hänen opetuksessaan olemme Portugalin retriitin ajan Quinta do Rajon ashramissa.

Koulutus järjestetään pääosin suomeksi. Englanninkielisen opetuksen ajaksi (esim. Portugalissa) halukkailla on mahdollisuus tulkkaukseen. Oppimateriaali on toistaiseksi englanninkielinen.

Kurssi koostuu neljästä erillisestä moduulista:
1. moduuli, 22.–27.9.2023 Frantsilan hyvän olon keskus, Hämeenkyrö
2. moduuli, 4.–9.1.2024 Frantsilan hyvän olon keskus, Hämeenkyrö
3. moduuli, 3.–7.5.2024 Quinta do Rajon ashram Portugalissa
4. moduuli, 12.–17.9.2024 Frantsilan hyvän olon keskus, Hämeenkyrö

Teemat:

  • Joogafilosofia ja -tiede
  • Jooginen elämäntapa (yoga off the mat)
  • Länsimainen ja jooginen anatomia ja fysiologia
  • Asanatekniikka
  • Pedagogiikka
  • Opetusharjoittelu

Koulutus soveltuu kundaliinijoogan harrastajille, mutta myös muita joogasuuntauksia opiskelleille. Kurssin päätyttyä oppilaat valmistuvat kundaliinijoogaohjaajiksi ja saavat kansainvälisen todistuksen.

Vuoden 2023 kurssiesitteen voit ladata tästä. Kurssin infopaketin voit tilata Noora Hartejpalilta tai Emilia Jagat Prem Kaurilta.

Noora Hartejpal Kaur: hartejpal@kundaliini.fi / 040 535 0004
Emilia Jagat Prem Kaur: jagatprem@kehtokoulu.fi / 050 3050 536

Lämpimästi tervetuloa kyselemään lisää ja tutkimaan, olisiko tämä matka juuri sinua varten. Sat Naam!

%d bloggaajaa tykkää tästä: