Joogaopekoulutus

Kundaliinijoogan opettajakoulutus (Yogi Bhajanin oppien mukainen)

Upea, syvällinen, retriittimuotoinen koulutuksemme alkaa seuraavan kerran toukokuussa 2020 – pääosin suomenkielisenä! Jos emme pääse aloittamaan livenä, starttaa koulutus joka tapauksessa verkossa.

Erityisesti näinä aikoina joogan, meditaation ja henkisen harjoituksen työkaluista saattaa olla korvaamatonta iloa, hyötyä ja tarvetta.

Liity joukkoomme, hakuaika on meneillään, hakemuksia otetaan vastaan (ja niitä saapuu) vielä 23.4.2020 saakka. Lämpimästi tervetuloa!

~ ~ ~ ~ ~

Kehto koulun ja Karam Kriya -koulun kanssa yhteistyössä järjestettävä, KRI-hyväksytty kundaliinijoogaopettajakoulutus antaa kansainvälisen joogaopettajapätevyyden ja mahdollisuuden syventää omaa ymmärrystä ja suhdetta kundaliinijoogan valtavaan tietoperintöön.

Koulutuksessa lähdemme liikkeelle joogan ikiaikaisesta lähtökohdasta, siitä mitä jooga on sinulle ja miten se näkyy omassa elämässäsi. Tavoitteenamme on yhdessä, ryhmänä, koulutuksen kuluessa todella elää joogaa. Koulutus koostuukin neljästä retiriittimuotoisesta 6-päiväisestä opintokokonaisuudesta ja näiden välillä tehtävistä kotiharjoituksista ja tehtävistä.

Kolme retriittijaksoista järjestetään Loviisan Strömforsissa, ja yhdelle retriittijaksolle matkustamme Portugaliin aitoon jooga-ashramiin. Retriittien aikana on todella mahdollisuus syventyä harjoitukseen ja elämäntapaan osaavien ja läsnäolevien, helposti lähestyttävien opettajien ohjauksessa. Retriitin jälkeen on aika integroida opittua omaan elämään, tutkia kokeilla ja etisiä omaa tapaa elää joogaa todeksi arjessa.

Huom! Aloitamme koulutuksen joka tapauksessa toukokuussa 2020. Jos emme voi silloin kokoontua fyysisesti, tapaamme verkossa. Tässä tapauksessa lisäämme myös yhden modulin vuodelle 2021, joten fyysisiä moduleita tulee olemaan joka tapauksessa neljä: kolme Suomessa ja yksi Portugalissa. Jos lähdet mukaamme toukokuussa 2020 ja aloitamme etäyhteyden välityksellä, saat siis enemmän opetusta samalla investoinnilla.

Prosessi syventää jokaisen opettajaopiskelijan suhdetta asana-harjoitukseen, joogiseen elämäntapaan, meditaatioon ja joogafilosofiaan ja luo näin vahvan perustan toisten opettamiselle. Opetustyö ei ole edellytys opinnoille, koulutukseen voi osallistua myös tarkoituksena syventää omaa harjoitusta ja tietämystä.

Koulutuksen pääopettajana toimii Karam Kriya Koulun perustaja Shiv Charan Singh. Hänen opetuksessaan olemme Portugalin retriitin ajan Quinta do Rajon ashramissa.

Koulutus järjestetään pääosin suomeksi. Englanninkielisen opetuksen ajaksi (esim. Portugalissa) halukkailla on mahdollisuus tulkkaukseen. Oppimateriaali on toistaiseksi englanninkielinen.

Kurssi koostuu neljästä erillisestä moduulista huhtikuusta 2019 toukokuuhun 2020.
1. moduuli, 21.–26.5.2020 Loviisan Strömfors
2. moduuli, 24.9.–29.9.2020 Loviisan Strömfors
3. moduuli, 5.–10.1.2021 Loviisan Strömfors
4. moduuli, 30.4.–4.5. 2021 Quinta do Rajon ashram Portugalissa

Teemat:

  • Joogafilosofia ja -tiede
  • Jooginen elämäntapa (yoga off the mat)
  • Länsimainen ja jooginen anatomia ja fysiologia
  • Asanatekniikka
  • Pedagogiikka
  • Opetusharjoittelu

Koulutus soveltuu kundaliinijoogan harrastajille, mutta myös muita joogasuuntauksia opiskelleille. Kurssin päätyttyä oppilaat valmistuvat kundaliinijoogaohjaajiksi ja saavat kansainvälisen todistuksen.

Kurssiesitteen voit ladata tästä. Kurssin infopaketin voit tilata Noora Hartejpalilta tai Emilia Jagat Prem Kaurilta.

Noora Hartejpal Kaur: hartejpal@kundaliini.fi / 040 535 0004
Emilia Jagat Prem Kaur: jagatprem@johdonkehto.fi / 050 3050 536
Tommi Charanpal Singh: charanpal@johdonkehto.fi / 0500 903 105

Lämpimästi tervetuloa kyselemään lisää ja tutkimaan, olisiko tämä matka juuri sinua varten. Sat Naam!

%d bloggaajaa tykkää tästä: