Verkkokurssi

Artikkelikuva

Kundaliinijoogan viisiviikkoinen verkkokurssi tulee taas!

Viimesyksyinen kurssi saa itsenäisen jatko-osan, ja uusi kurssi pyörähtää käyntiin 17.9.2018. Ilmoittautuminen aukeaa syyskuun alussa. Kurssimateriaalit ovat osallistujien käytössä vuoden loppuun saakka. 

Luvassa on täysin uudet viisi jaksoa, jotka ovat oma itsenäinen kokonaisuutensa. Osallistuminen ei siis vaadi aiempaa kokemusta kundaliinijoogasta tai edellisestä verkkokurssista, mutta konkari hyötyy harjoituksista yhtä lailla. 

Kurssin teemat noudattelevat Viihdy omassa arjessasi -kirjan lukuja, ja kurssilla tehdään kirjassakin mukana olevia joogan liikesarjoja sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Harjoitukset ohjaa Noora Lintukangas.

Verkkokurssi sopii

  • aloittelijoille, jotka haluaisivat tehdä (kirjan) harjoituksia, mutta alkuun pääsy tuntuu hankalalle,
  • mutta myös kundaliinijoogaa harrastaville, jotka haluavat saada tukea kotiharjoitteluunsa.

Tunnin mittaiset jaksot ilmestyvät kerran viikossa, torstai-iltaisin. Ne sisältävät kokonaisen kundaliinijoogatunnin alkuvirittäytymisestä lämmittelyliikkeisiin, liikesarjaan, ohjattuun rentoutukseen ja meditaatioon. Kaikki liikkeet näytetään ja selitetään selkeästi suomeksi, kuin olisit joogatunnilla.

Koko kurssin materiaali on kurssilaisten käytössä vielä 10 viikkoa kurssin loppumisen jälkeen eli yhteensä 15 viikkoa. Kurssin hinta on 49,50 €.

Videojaksojen lisäksi kurssi sisältää

  • kirjalliset ohjeet harjoitusten te17859156_10210440701547261_884596072_okemiseen,
  • kunkin jakson aiheeseen liittyviä tehtäviä ja lisämateriaalia,
  • ohjeita joogaharjoittelun soveltamiseen tavallisessa arjessa,
  • rentoutusharjoitukset ladattavina ääniteinä sekä
  • kysely- ja keskustelumahdollisuuden verkkokurssialustalla.

Jos haluat tutustua vuosi sitten järjestettyyn kurssiin, ovat sen videoharjoitukset myynnissä Vimeon on demand -palvelussa. Esimakua kurssista saat katsomalla ilmaisen introvideon, jonka löydät Vimeo-linkin takaa. Lisätiedot täältä.

Ilmoittautuminen syksyn kurssille aukeaa 1.9. Ohjeet ilmoittautumiseen ilmestyvät elokuun lopulla tänne.

Lämpimästi tervetuloa ❤

%d bloggers like this: