Kirja

 

Mitä ikiaikaiset intialaiset opit voivat antaa tämän päivän suomalaisessa arjessa?

Viihdy omassa_etukansi_variAika paljon, jos minulta kysytään. Kundaliinijooga on avannut minulla oven, joka tekee elämästä vähän kevyempää, rauhallisempaa ja miellyttävämpää jopa keskellä kaaosta. Vaikka elämä välillä tuntuu heittelevän puolelta toiselle ihan miten sattuu, väsyttää ja tekisi mieli mennä talviunille, tunnen ihan vahvasti että kaikella on tarkoituksensa. Joogasta on tullut minulle henkinen tuki, johon on turvallista maailman melskeessä nojata.

Tavallinen arki on iso henkinen harjoitus, siksi halusin kirjoittaa arkielämän joogasta kirjan.

Maanläheisesti kirjoitettujen joogafilosofisten tekstien lisäksi kirjassa on 30 tavalliseen arkeen liittyvää miniharjoitusta, joita voi tehdä missä tahansa milloin vain. Nämä harjoitukset ovat pieniä työkaluja ja avaimia elämän ahtaisiin hetkiin, kun tunne ottaa vallan, kun ei tiedä mitä tehdä, kun uni ei tule silmään tai stressi korventaa aivoja.

Lisäksi kirjassa on mukana parikymmentä jooga-, hengitys-  ja meditaatioharjoitusta, joista voi rakentaa oman aamuharjoituksen, keinon alitajunnan tyhjentämiseen ja väylän rennompaan elämään.

Keskeltä arjen kaaostakin on mahdollista löytää tasapainoa ja rauhaa. Ikiaikainen joogafilosofia auttaa ymmärtämään omia tunteita ja lisäämään henkistä voimaa vastoinkäymisistä selviämiseen.

Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle” ilmestyi huhtikuussa 2017 Otavan Hidasta Elämää -sarjassa.

Kirjan saa hankittua joko suoraan minulta (Strömforsin salilta tai kirjanjulkkarijoogien yhteydessä muualtakin) sekä muun muassa Hidasta Elämää -puodista kotiin kannettuna, hintaan 27,90 €.

~ ~ ~ ~

Kirjan julkaisua juhlistetaan joogatunneilla ja -kursseilla, joilla tehdään kirjan aiheisiin liittyviä harjoituksia, rentoudutaan, meditoidaan ja hiljennytään oman itsen äärelle. Samalla on mahdollista ostaa teos alennettuun hintaan (25 €), omistuskirjoituksella.

  • Lauantai 17.6. klo 10–16 Strömforsin ruukki, Loviisa (hinta 60 €, ilmoittautumiset: noora@kundaliini.fi)
  • Sunnuntai 17.9. klo 10–13 Ong Namo Joogakoulu, Tampere (hinta 35 €, ilmoittautumistiedot tulossa kesäkuun aikana).
  • Sunnuntai 24.9. klo 10–13 Studio Rauha, Lahti (hinta 35 €, ilmoittautumistiedot tulossa kesäkuun aikana).
  • Lauantai 11.11. Mahdollisuuksien talo, Jyväskylä (tarkemmat tiedot tulossa heinäkuun aikana).

(Hinnat ovat kurssien pituudesta ja paikasta johtuen erisuuruisia.)

~ ~ ~ ~

Syyskuun alussa starttaa myös kirjaan liittyvä, viiden viikon mittainen kundaliinijoogan verkkokurssi, johon voi osallistua kotitietokoneelta käsin. Lisätietoja kurssista löydät täältä.

Sat Nam.

 

%d bloggers like this: