Chakrapolku-kurssi saapuu Strömforsiin 22.–23.4.2017

Chakrapolku_InderjitKundaliinijoogaopettaja Inderjit Kaur Khalsa saapuu huhtikuussa viikonlopuksi Helsingistä Strömforsiin ja näyttää tietä Chakrapolulle.

Tätä kurssia on kyselty pitkään, ja nyt se toteutuu Strömforsissa viikonlopun mittaisena intensiivinä.

”Chakrapolku-kurssin aikana opimme kuulemaan ja ymmärtämään kehon viestejä, saamme työkaluja epätasapainon korjaamiseen joogan ja meditaation avulla sekä laajennamme kulmaa, josta käsin maailmaa ja elämää tarkkailemme. Kiire ja stressi voivat aiheuttaa sen, että kadotamme yhteyden omaan itseen, mieli ikään kuin erkanee kehosta emmekä silloin kiinnitä huomiota pieniin viesteihin, joita kehomme meille välittää, ennen kuin sairastumisen myötä on pakko pysähtyä kuulemaan sitä.

Chakrapolku opettaa rauhoittamaan mielen niin että olemme jatkuvassa yhteydessä intuitioon, nauttien elämän tuomista haasteista ja tarkkaillen meitä ympäröivää valoa pimeyden sijaan.”  –Inderjit

Chakrapolku on opettaja ja kirjailija Inderjit Kaur Khalsan kehittämä harjoitus, johon myös samanniminen kirja pohjautuu. Kurssi koostuu fyysisistä joogaharjoituksista, meditaatiosta, hengitysharjoitteista, rentoutumisesta, keskusteluista, luennoista sekä tehtävistä, jotka auttavat eteenpäin polulla.

Strömforsin luonnonkauniilla ruukkialueella kurssilaiset ovat rehevän luonnon sylissä, puiden ollessa tärkeässä osassa matkalla takaisin itsemme luokse.

Polku kuljetaan tällä kertaa kahdessa päivässä.

La 22.4. klo 11–19 (tauko klo 14–16, jolloin sulatellaan aamun teemoja ja tehdään matkaa tukevia harjoituksia omassa rauhassa kirjoittaen ja värittäen). Illalla tarjolla on sauna. Su 23.4. kurssi jatkuu klo 10–14.

Kurssin hinta: 175 € (sis alv.) sisältää opetuksen sekä kurssimateriaalit. Myös majoittuminen kurssialueella on mahdollista ja se tulee sopia suoraan esimerkiksi Bed & Bistron kanssa. Majoitus ei kuulu kurssin hintaan, kuten eivät ateriatkaan, mutta Bistro tarjoaa ruokaa hintaan 10 € / ateria.

Kyselyt kurssista: inderjitnyc@khalsa.com
Ilmoittautumiset: Kundaliinijoogakoulun sivujen kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, Sat Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: