Tunnit ja kurssit

 

Sunnuntai-iltaiset viikkotunnit ovat siirtyneet toistaiseksi verkkoon ja ne toteutetaan zoom-ohjelmalla. Alta löydät edelleen aikataulun. Lisätietoa etätunneista löytyy myös täältä.

– – – –

Kundaliinijoogan verkkokurssin videot ovat myynnissä Vimeon on demand -pavelussa – jos haluat harjoitella joogaa suomeksi ohjattuna kotosalla muutenkin kuin sunnuntaisin. Lisätiedot täältä.

Kundaliinijoogatunnin ovet ovat avoinna kaikille: harjoittelua voi kokeilla ikään tai kokoon katsomatta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Vain kokeilemalla selviää, onko tämä juuri sinun juttusi.


Joulukuu 2020

Su 6.12. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena aktiivisen sieraimen muuttaminen ja sen merkitys. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.

Su 13.12. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena minuuttihengitys. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.

Su 20.12. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena hiljaisuus hengityksessä. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.

Ma 28.12. klo 18–20 | KUOLEMA-AIHEINEN MINIKURSSI | Tänä vuonna emme pääse järjestämään vuoden lopun kuolema-aiheista miniretriittiä, mutta toteutamme sen parin tunnin etäkurssina. Tervetuloa pysähtymään ja päästämään tietoisesti irti vanhasta vuodesta ja valmistautumaan uuteen. Ilmoittaudu su 27.12. klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 20 € / kaksi ruksia 10-korttiin. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.


Tammikuu 2021

Su 10.1. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena minuuttihengitys. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.

Su 17.1. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena minuuttihengitys. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.

21.–24.1. | PYHTÄTUNTURI | Kaamos Yoga Freeride -tapahtuma tarjoilee joogaa, ulkoilua, kaamoksen kauneutta ja rauhallisia hengähdyshetkiä. Osallistujamäärää on rajoitettu ja opetuksen turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Lisätiedot: pyha.fi/kaamosyogafreeride

Su 24.1. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena minuuttihengitys. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.

Su 31.1. klo 17.30–19 | ETÄJOOGAA VERKOSSA | Aiheena minuuttihengitys. Ilmoittaudu etukäteen su klo 15 mennessä: hartejpal@kundaliini.fi. Tunnin hinta on 10 € / 10-kortti 90 €. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tunnille osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse.


SADHANAT | Vuoden mittaan järjestetään myös muutama kundaliinijoogan aikainen aamuharjoitus eli sadhana. Sadhanaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että laittaa herätyskellon soimaan ja tulee paikalle. Harjoitus on ilmainen, mutta muutaman euron kolehti otetaan kiitollisuudella vastaan tilavuokran kattamiseksi. 

Toistaiseksi sadhanoita ei ole kalenterissa.


Pidän myös tilaustunteja yksittäisille henkilöille tai ryhmille. Tunnin aihe ja painotukset suunnitellaan erikseen. Tunti voi olla kundaliinijoogaa, meditaatiota, kehonhuoltoa, rentoutusta tai gongin ääniterapiaa. Teen myös Reiki-hoitoja.

Tervetuloa mukaan, Sat Nam!

2 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. Emil
  Kes 04, 2020 @ 14:11:18

  Sadhanaa itse harjoittaneena juurikin olisi avartavampaa / intensiivisempää ryhmän kanssa vetäjineen.

  Taidan joskus tulla. Pitkän matkan takaa. Namaste!

  Vastaus

  • Noora Hartejpal
   Kes 13, 2020 @ 06:44:38

   Sat Naam Emil,

   Kiitos viestistä! Yhteen kokoontuminen on tosiaan merkittävä osa sadhanaa: ryhmän tuki toimii kuin silta yksittäisen ihmisen ja kaikkeuden välillä. Tänä erikoisena koronakeväänä osa sadhanoistakin on tosiaan toteutettu etäyhteyden päästä. Tämä ei ole ideaalitilanne, mutta parempi kuin ei mitään. Olet lämpimästi tervetullut joku kerta sadhanaan, kunhan pääsemme taas järjestämään niitä livenä 🙂

   Kaunista kesää,
   noora hartejpal

   Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: