Joogavideot verkossa

Hymy_vaaka

Syksyn aikana pidetty kundaliinijoogan verkkokurssi sai positiivisen vastaanoton, ja kurssilaiset kyselivät, olisiko kurssivideoita mahdollista saada käyttöön pidemmäksikin aikaa.

Verkkokurssin videot on nyt ladattu Vimeon on demand -palveluun, ja niitä on mahdollisuus ostaa joko yksi tai kaikki viisi jatkuvalla käyttöoikeudella. Videot voi siis hankkia, vaikkei olisi verkkokurssille osallistunutkaan.

Kaikki viisi kurssivideota maksavat yhteensä 50 €, yksittäiset tunnit 15 €. Ostoksille pääsee tämän linkin kautta: vimeo.com/ondemand/kundaliinijoogaa

Videotuntien teemat ja harjoitukset pohjautuvat keväällä 2017 ilmestyneeseen kirjaan Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle. Videoharjoituksia voi tehdä, vaikkei olisi kirjaan tutustunutkaan, mutta videot auttavat syventämään kirjan harjoituksia ja kirja taas syventää videoharjoitusten teemoja.

Tunnit sopivat aloittelijoille, jotka haluavat tutustua kundaliinijoogan maailmaan, mutta myös kundaliinijoogaa harrastaville, jotka haluavat saada tukea kotiharjoitteluunsa.

Tunnin mittaisia jaksoja on yhteensä viisi. Kukin jaksoista sisältää kokonaisen kundaliinijoogatunnin alkuvirittäytymisestä lämmittelyliikkeisiin, liikesarjaan, ohjattuun rentoutukseen ja meditaatioon. Kaikki liikkeet näytetään ja selitetään selkeästi suomeksi, kuin olisit joogatunnilla.

Videoharjoitusten teemat ovat:
1. Hengityksen voima 
Tunti sisältää keuhkoja avaavan liikesarjan, joka liikuttaa erityisesti rintakehää, puhutun rentoutuksen sekä hengitysmeditaatioharjoituksen, joka kirkastaa ajattelua.

2. Minuus ja ego
Tunti sisältää ”ihastuttavan kauniiksi tekevän liikesarjan”, joka saa veren kiertämään ja terveen punan poskille, gongirentoutuksen ja sydänkeskusta avaavan meditaatioharjoituksen.

3. Elämän kriisit
Tunti sisältää ”liikesarjan negatiivisuudelle” eli laitamme energiaa ja voimaa liikkeelle, rentoutuksen laulun avulla sekä meditaatioharjoituksen nimeltä pitkäikäisyyden kriya.

4. Mielen voima
Tunti sisältää päätä ja sydäntä tasapainottavan liikesarjan, äänimaljarentoutuksen ja alitajuntaa puhdistavan meditaatioharjoituksen.

5. Tunteiden voima
Tunti sisältää suvaitsevaisuutta kasvattavan liikesarjan, laulurentoutuksen sekä tunteita tasapainottavan meditaatioharjoituksen.

Videoharjoituksen trailerina on kurssin introvideo, jonka kannattaa ehdottomasti katsoa ennen kuin ryhtyy tekemään itse harjoituksia. Introvideolla käydään läpi muutamia perusasioita.

Jos videoista ilmenee kysyttävää, vastailen mielelläni sähköpostitse osoitteesta noora@kundaliini.fi

Lämpimästi tervetuloa tekemään kundaliinijoogan harjoituksia, Sat Naam! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: