Viikonloppuretriitti 19.–21.9.2014

pilvet_pieni_nelioSyyskuun kundaliinijoogaretriitti järjestetään 19.–21.9.2014 Loviisan maaseudulla, Solkullan kurssikeskuksessa, Pernajan saaristossa.

Retriitin teemana on oma sisäinen ääni; kommunikointi oman itsen kanssa ja oman äänen erilaisiin puoliin tutustuminen kundaliinijoogan oppien ja harjoitusten pohjalta. Jos osaa antaa armoa ja anteeksi itselleen, voi sen tehdä myös muille. Siksi on tärkeää ymmärtää, miten itselleen puhuu: kannustaen ja kiittäen vai usein muihin vertaillen.

Kurssi alkaa perjantai-iltana klo 17 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14 myöhäiseen lounaaseen. Päivät koostuvat erilaisista joogaharjoituksista ja meditaatioista, rentoutumisesta ja keskustelusta. Lauantai- ja sunnuntaiaamuina on mahdollisuus osallistua kundaliinijoogan aikaiseen aamuharjoitukseen eli sadhanaan.

Pernajan saaristossa sijaitseva Solkulla on entinen kansakoulu. Majoitus tapahtuu piharakennuksessa Solkulla_taloja joogatunnit pidetään vanhoissa luokkahuoneissa. Paikka sijaitsee meren äärellä, pulahdus aamu- tai iltauinnille on mahdollista. Puusauna lämmitetään molempina iltoina.

Kurssin hinta on 260 € (ennen 1.8. ilmoittautuneille 240 €) sisältäen täyden ylläpidon maukkaine kasvisruokineen, Solkullan tunnelmalliset puitteet sekä kaiken opetuksen.

Aiempi kokemus kundaliinijoogasta ei ole edellytys kurssille osallistumiseen. Kundaliinijoogassa sekä vasta-alkajat että jo pidemmälle joogapolullaan ehtineet voivat harjoitella yhdessä helposti: työskentely tapahtuu oman itsen kanssa, eikä muiden edistymisellä ole sen kannalta mitään väliä.

Liikkeet ovat useimmiten yksinkertaisia mutta monipuolisia. Kundaliinijooga on fyysinen ja henkinen joogamuoto, jonka päämääränä on kehon, mielen ja sielun yhteen tuominen.

Retriitin vetäjänä toimii koulutettu kundaliinijoogan opettaja Noora Lintukangas.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: noora (att) kundaliini . fi / 040 535 0004.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: