Kesäjoogaa videolta

 

* Jooga-dvd:n painos on loppuunmyyty. Suunnitteilla on uusia videoita, mutta ilmestymisaikataulusta ei vielä ole varmuutta.*

gongiKevään kuluessa on ollut puhetta, että kesäharjoittelun tueksi voisi tehdä suomenkielisen jooga-dvd:n. Idea on konkretisoitumassa, ja kuvasimme viime viikolla reilun tunnin mittaisen kokonaisuuden, joka on nyt editoitu.

Kopiot valmistuvat tällä viikolla eli niitä on mahdollista saada joogatunnilla sunnuntaina 1.6.

Dvd:n hinta on 10 €, josta puolet menee editorille ja kuvaajalle.

Dvd sisältää joogaharjoituksen alku- ja loppuvirittäytymisineen sekä lämmittelyliikkeineen ja lyhyen meditaation ja rentoutuksen. Osiot ovat erillisiä, mutta ne voi katsoa yhtenä kokonaisuutena. Mukana on myös kirjalliset ohjeet liikkeiden ja meditaation tekemiseksi.

Dvd:tä voi käyttää monella tapaa:

  • tehdä koko harjoituksen alusta loppuun esimerkiksi 40 päivänä peräkkäin, jolloin pääsee jyvälle sen vaikutuksista
  • tehdä jonakin päivänä vain lämmittelyliikkeet ja meditaation
  • lämpimänä päivänä tai ilta-aikaan voi  lämmittelyliikkeet jättää pois ja tehdä suoraan kriyan
  • joskus voi kuunnella pelkän rentoutuksen

Videolla olevan kriyan nimi on ”perusta äärettömyydelle”. Tullakseen rajattomaksi, ikuiseksi ja äärettömäksi, on perustan eli yhteyden maahan ja juuriin oltava vahva. Liikesarja keskittyy lantion alueeseen ja maadoittamiseen. Lantio on kehon tasapainokohta, jonka asennon muuttuminen vaikuttaa koko kehon linjaukseen. Naisilla lantio on joustavampi kuin miehillä ja tämä perusta siirtyy hieman helpommin epätasapainoon, mikä vaikuttaa niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin, voimaan ja luovuuteen.

Meditaatio on osa tätä liikesarjaa. Se rakentaa äärettömyyttä kriyan luomalle perustalle ja onkin nimeltään yksinkertaisesti ”meditaatio äärettömyyden kokemiseen”. Mukana on myös kirjalliset ohjeet kriyan ja meditaation tekemiseen.

Jos et pääse tunnilla sunnuntaina 1.6., mutta haluaisit silti saada dvd:n, lähetä minulle sähköpostia (noora (att) kundaliini.fi). Voin tuoda leffan jonnekin tai lähettää postitse. Kerron myös sen sisällöstä mielelläni lisää.

Antoisaa kesäharjoittelua! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: