Kesäjoogaa

Sat Nam,

Niin vain ollaan kesäkuussa, juuri tänään keskellä lämmintä kesätuulta, linnunliverrystä ja vehreyttä. Luonnon vihreää väriä on hyvä hengittää sydämeen saakka.

Viikoittaiset kundaliinijoogatunnit ovat siirtyneet kesätauolle, mutta kesälläkin pääsee joogaamaan pari kertaa. Syksyn viikkotunnit starttaavat sunnuntaina 7.9. klo 17.30–19, mutta niistä lisää sitten lähempänä.

pilvet_pieni_nelio

KESÄTUNNIT

Pe 20.6. klo 5.30–8.00 aikainen aamuharjoitus eli sadhana Seppäläntien salilla. Ei ennakkoilmoittautumista, riittää että laitat herätyskellon soimaan ja saavut paikalle. Harjoitus on ilmainen, mutta halutessaan voi pari euroa jättää kolehdiksi tilavuokran kattamiseksi. Harjoituksen päätteeksi tarjolla on teetä.

La 12.7. klo 10–11.30 kundaliinijoogaa Kappelinpuistossa säävarauksella. Kertamaksu 5 €. Ei ennakkoilmoittautumista. Kokoonnumme Ravintola Kappelin parkkipaikalla 10 min ennen tunnin alkua. Joogaavan ryhmän (tai ainakin sen valkoisiin pukeutuneen vetäjän) erottaa todennäköisesti helposti. Viime kesänä pidimme ensimmäisen puistojoogatunnin, ja auvoisesta kesäsäästä johtuen se oli hieno kokemus.

To 14.8. Klo 18.00–20.00 Kundaliinijoogan alkeet Seppäläntie 47:n salilla. Kertamaksu 10 € / merkintä 10/15-korttiin). Alkeistunneilla on ensin pieni tietoisku kundaliinijoogasta (30 min), jonka jälkeen normaali joogatunti, jolle ovat tietysti tervetulleita myös kokeneemmat kundaliinijoogit. Ei ennakkoilmoittautumista.

Su 24.8. Klo 17.00–19.00 Kundaliinijoogan alkeet Seppäläntie 47:n salilla. Kertamaksu 10 € / merkintä 10/15-korttiin). Alkeistunneilla on ensin pieni tietoisku kundaliinijoogasta (30 min), jonka jälkeen normaali joogatunti, jolle ovat tietysti tervetulleita myös kokeneemmat kundaliinijoogit. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

KESÄJOOGAA DVD:LTÄ

Kesäharjoittelun tueksi olemme tänä vuonna tehneet reilun tunnin mittaisen dvdn, joka sisältää joogaharjoituksen lämmittelyliikkeineen, rentoutuksineen ja meditaatioineen. Harjoituksena teemana on ”perusta äärettömyydelle” eli se rakentaa alempien chakrojen vankkaa kivijalkaa ja pohjaa, joka mahdollistaa myös rajattomuuden ja yhteyden ikuisuuteen. Harjoituksen perään videolla tehdään meditaatio äärettömyyden kokemiseen. Dvd maksaa 10 € ja sen voi tilata osoitteesta noora (att) kundaliini . fi.

Lisätietoa löytyy täältä.

 

SYYSKUUN RETRIITTI

19.–21.9.2014 pidetään viikonloppuretriitti Loviisan maaseudulla, Solkullan kurssikeskuksessa, Pernajan saaristossa. Retriitin teemana on sisäinen ääni, kommunikointi oman itsen kanssa ja oman äänen erilaisiin puoliin tutustuminen kundaliinijoogan oppien pohjalta. Kurssin hinta on 260 € (ennen 1.8. ilmoittautuneille 240 €) sisältäen täyden ylläpidon maukkaine kasvisruokineen, Solkullan tunnelmalliset puitteet, joissa mahdollisuus saunomiseen ja aamu- ja iltauinteihin meressä sekä opetuksen perjantai-illasta sunnuntain myöhäiseen lounasaikaan.

Lisätietoa löytyy täältä. Ilmoittautumiset noora (att) kundaliini . fi / 040 535 0004

Mitä mainiointa kesän alkua vaihtelevien kesäkelien keskelle! Olkoon aurinko ain elämässäs!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: