Syyskauden ohjelma

Sat Nam,

Elokuun lämpimät päivät, tummenevat illat, viileät pulahdukset ja metsän herkut ovat täällä.  Kesää on vielä jäljellä, mutta tässä tulee jo tietoa syksyn kundaliinijoogatunneista. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat joogit!

~ ~ ~

ELOKUUN TUNNIT

Torstaina 14.8. klo 18–20 sekä sunnuntaina 24.8. klo 17–19

Kaksituntiset sopivat erityisesti aloittelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita. Ensimmäisen puolen tunnin aikana kerrotaan yleisesti kundaliinijoogasta ja tutustutaan keskeisiin hengitystekniikoihin, sitten tehdään puolentoista tunnin joogaharjoitus, johon sisältyy myös rentoutus ja lyhyt meditaatio.

Paikka: Loviisan Tanssiopiston sali, Seppäläntie 47

Hinta: 10 € / rasti 10-korttiin (75 €)

~ ~ ~

VIIKKOTUNNIT

Sunnuntaisin alkaen 7.9. klo 17.30–19

Niin aloittelijoille kuin jo pidemmällä joogaharrastuksessa edistyneille soveltuvat viikkotunnut pidetään sunnuntaisin vuoden loppuun saakka muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Syksyn teemana ovat ”joogan täsmälääkkeet” tiettyihin fyysisiin ja henkisiin vaivoihin. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Mukaan voi tulla koska tahansa, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Vaikka sinulla ei juuri tunnin teeman mukaistaa vaivaa olisikaan, voi mukaan tulla oikein hyvin. Jokainen teema liittyy aina suurempaan kokonaisuuteen, energian virtaukseen sekä kehon, mielen ja sielun yhteistyöhön. Hiljentymistä, keskittymistä, yhteyttä ja tietoisuutta harjoitetaan siis joka tunnilla.

Paikka: Loviisan Tanssiopiston sali, Seppäläntie 47

Hinta: 10 € / rasti 10-korttiin (75 €)

~ ~ ~

KURSSIT

19.–21.9.2014 pidetään viikonloppuretriitti Solkullan kurssikeskuksessa Pernajassa. Kurssi on loppuun varattu, mutta peruutuspaikkoja kannattaa kysellä.

(Ilahduttavan suuren kysynnän vuoksi suunnittelen kevättalvelle uutta retriittiä – ajankohta ja paikka ovat vielä avoinna.)

La 15.11.2014 klo 9–14 pidetään aamupäivän kurssi teemalla Stressinpoisto ja tasapaino. Tarkemmat paikka-, aika- ja hintatiedot myöhemmin.

Ti 30.12.2014 klo 14–18 pidetään iltapäiväkurssi teemalla Chakrat ja energian virtaus. Tarkemmat paikka-, aika- ja hintatiedot myöhemmin.

~ ~ ~

SADHANAT

Ti 23.9. klo 5.00–7.30 Syyspäiväntasauksen aamusadhana

Ma 22.12. klo 5.00–7.30 Talvipäivänseisauksen aamusadhana

Molemmat harjoitukset pidetään Loviisan Tanssiopiston Seppäläntie 47:n salissa. Harjoitukset ovat ilmaisia, mutta muutaman euron kolehti tilavuokran kattamiseksi otetaan ilolla vastaan. Lisätietoa sadhanasta löytyy täältä.

~ ~ ~

Viikonloppuretriittiä lukuun ottamatta tunneilla ja kursseillä käyvät maksuvälineeksi myös liikuntasetelit. Kymppikortteja voi ostaa joko käteisellä tunnin alussa tai laskulla.

Ihanaista elokuun alkua, aurinkoa, lämpöä ja iloa toivottaen,

Noora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: