Uusi kirja on ilmestynyt!

kansi_selviytymisopas_v04.indd

”Elämä on valtava lahja, eikä sen tarvitse olla vain helppoa ja mukavaa. Suurin kirkkaus saattaa löytyä syvimmän kriisin keskeltä. Jokainen meistä on elämän oppilas, ja suurimpia opinpaikkoja ovat kriisit, joista syntyvien tunteiden kohtaaminen on usein vaikeaa.”

Selviytymisopas elämän kriiseihin pohjautuu maailmankatsomukseen, jonka mukaan jokainen kriisi kasvattaa meitä.  Tämä syvällinen filosofinen teos on sovellettavissa monenlaisiin ahtaisiin elämänvaiheisiin.”

Vuonna 2017 ilmestyneessä Viihdy omassa arjessasi -kirjassa keskityin arkielämän kaaokseen ja siihen, kuinka ikiaikaisista joogan opeista voi olla apua ja hyötyä tavallisessa suomalaisessa arjessa. Olen kääntänyt ruuvia hieman kireämmälle ja keskittynyt nyt arkikaaoksen sijaan erilaisiin elämän kriiseihin.

Kriisi voi olla iso tai pieni, se voi olla nopeasti ohimenevä tai pitkäksi venyvä tilanne. Yhtäkaikki sen on tarkoitus opettaa jotakin, auttaa meitä huomaamaan jokin unohtunut puoli itsestämme, suostumaan elämään koko sen kirjossa…

Kundaliinijoogan oppien mukaan jokainen on elämän oppilas, ja oppilaan polku kulkee neljän askeleen kautta: tottelemisen, palvelemisen, rakastamisen ja loisteen.

Tottele luonnonlakeja, sielusi kutsua ja intuition selkeitä merkkejä.
Palvele elämää, jumalaista valoa kaikessa, palvele tietoisuuden heräämistä.
Rakasta lahjojen antajaa enemmän kuin lahjoja, Luojaa enemmän kuin luomusta.
Loista: tanssi, älä rimpuile. Pyhä elämän tanssi liittää kaiken yhteen, sinä ja Luoja, Luoja ja sinä olette yhtä.

Tämä kirja ei välttämättä poista elämästäsi yhtään kriisiä. Se voi hetkellisesti jopa vahvistaa elämän ahtaisiin hetkiin liittyviä tunteita – jotta voit elää nekin täydesti. Kirjan tarkoitus on tuoda luottamusta, lohtua ja armoa elämään. Joka ikinen elämäsi tapahtuma kuuluu elämään ja tapahtuu sinua varten. Jospa tämä kirja voisi toimia jonkinlaisena vaeltajansauvana, rauhan tuojana kriisien ja arjen turbulenssin keskellä?

Sat Naam ❤

Kirjan voi hankkia omakseen Strömforsin joogasalilta (20€, omistuskirjoituksin) ja kirjakaupoista. Hidasta Elämää -puodista kirjan saa tilattua kätevästi kotiin. Sitä löytyy kattavasti myös kirjastoista.

Olen lukenut kirjan myös äänikirjaksi, joka on saatavissa suurimmista äänikirjapalveluista, kuten Storytelista ja BookBeatista maanantaina 10.2.2020.

Kirjaan liittyen pidän kevään aikana muutamia työpajoja ja luentotilaisuuksia. Kirjaa on myynnissä työpajojen yhteydessä. Syksyksi on tulossa myös verkkokurssi.

Ti 18.2. klo 18–20 Inkeroinen, Kymenlaakso opisto (Marintie 9), osallistumismaksu 20 €
La 29.2. klo 11–12 Joogafestival Helsinki, luento: Jokainen kriisi on tehty voitettavaksi
La 7.3. klo 13–14 Loviisan kirjakahvila, Lovisavikens högstadium (Vanharanta 5), ilmainen haastattelutilaisuus
La 25.4. klo 10-14 Strömfors: aamupäivän työpaja oppilaan polusta, osallistumismaksu 50 €

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan, kuuntelemaan, keskustelemaan ja lukemaan ❤

Jätä kommentti