Joogafestarit – ei Strömforsin tuntia su 26.2.

Viikonloppuna 25.–26.2.2017 vietetään Helsingin Kaapelitehtaalla Joogafestivaalia, jossa minäkin olen mukana. Erilaisia joogalajeja, henkisiä suuntauksia ja hyvinvointia esittelevä tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa.

Tervetuloa näytetunneille ja luennoille sekä tutustumaan messutarjontaan! Minä olen paikalla su 26.2. Hidasta Elämää -ständillä sekä luennolla ja näytetunnilla:

Klo 10.30–11.30, Kellari 1: Viihdy omassa arjessasi. Luennon ja pienten harjoitusten aikana pohditaan, miten omassa arjessaan voi viihtyä paremmin sekä millaisia vinkkejä ja työkaluja kundaliinijoogan opit antavat arkielämän vastoinkäymisten, tunteiden ja yllätysten kohtaamiseen.

Klo 15.45–16.45 Sali 8: Kundaliinijoogaa, aiheena syyllisyydestä irti päästäminen. Teemme suvaitsevuutta lisäävän liikesarjan ja sydänkeskusta avaavan meditaation, keskitymme hetken hengittämään, tiedostamaan ja päästämään irti sekä rentoudumme kunnolla.

Myös Kehto Koulu, jonka kanssa järjestämme yhdessä kundaliinijoogan opettajakoulutusta sekä Suomen Kundaliinijoogayhdistys ovat mukana tapahtumassa.

Joogafestivaalista johtuen Strömforsin sunnuntaituntia ei pidetä 26.2. Jatkamme ensi viikolla: tervetuloa tunnille taas 5.3. klo 17.30–19. Tuolloin teemme voimaannuttavan, sieluyhteyttä (oman äänen kuulemista) vahvistavan liikesarjan ja säteilevän meditaation. Lämpimästi tervetuloa mukaan, Sat naam ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: