Joogatila Strömforsin Ruukkiin

Ruukki2

Niin se vain heinäkuu kääntyy kohti elokuuta, ja alkaa olla aika päivittää kalenteriin syyskauden tunnit ja tapahtumat.

Strömforsin ruukkialue (noin 15 km Loviisan keskustasta Kotkaanpäin) on tänä kesänä käynyt läpi muutosta, kun vanhan tehtaan tiloihin on hiljalleen remontoitu ulkoiluun keskittyvää Strömfors Outdoor Factorya. Yhdessä Outdoor Factoryn porukan kanssa minulle on tarjoutunut mahdollisuus rakentaa vanhan tehtaan tiloihin kohtalaisenkokoinen joogasali, ja tartuin tilaisuuteen ilolla.

Joogasalia remontoidaan vielä elokuun ajan, ja ensimmäiset tunnit siellä pidetään syyskuun alun retriittiviikonlopun aikana 2.–4.9.2016. Olen uudesta salista, vanhan punatiilisen tehdasrakennuksen tunnelmasta ja vehreästä ruukkimiljööstä hyvin innoissani. Alue on kotoisa, rauhan mutta samalla luovan energian kyllästämä paikka mainioiden kävelymeditaatiopolkujen ja sammaloituneen metsän, virtaavan veden ja lummelammikoiden äärellä.

Loviisan sunnuntaiset joogatunnit siirtyvät syyskaudella Strömforsiin. Ajankohta on edelleen sama: sunnuntaisin klo 17.30–19. Tunnit alkavat su 11.9. ilmaisella näytetunnilla.

Strömforsiin on syyskauden aikana suunnitteilla myös erilaisia päivä- ja viikonloppukursseja, joita päivitän tapahtumakalenteriin päivämäärien varmistuessa. Myös aamusadhanat siirtyvät Strömforsiin. Sekä sunnuntaitunneille että sadhanoihin pääsee Loviisasta minun kyydissäni eli harrastusta ei tarvitse hyvästellä välimatkan takia.

Kuukausittaiset tunnit jatkuvat myös Inkeroisissa ja Kotkassa. Inksan tunnit löytyvät jo kalenterista, Kotkan päivämääriin en ole vielä saanut lopullista vahvistusta, lisään ne kuitenkin kalenteriin pikapuolin.

Kaunista kesän jatkoa! Nautihan lämmöstä ja tuulenvireestä, anna auringon ladata akkuja ja edelleen lämpenevien luonnonvesien puhdistaa pois tarpeetonta.

Sat Nam, Noora

Lisäys 7.8.: tarkemmat tiedot syyskauden tunneista löytyvät nyt täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: