Syyskesän retriitti 2.–4.9.2016

stromfors_ikkuna

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna hengähdetään vielä hetki kesäisissä tunnelmissa ja kerätään voimia alkavaan syksyyn. Tervetuloa viettämään viikonloppua 2.–4.9. perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään Strömforsin ruukin luonnonkauniiseen ympäristöön kundaliinijoogan, meditaation, hiljentymisen, rentoutumisen ja hengittämisen merkeissä!

Retriitin aiheena on mielen voima. Joogan oppien mukaan meistä jokainen on pohjimmiltaan sielu, joka elää ihmiselämää. Meille on annettu monelaisia työkaluja ihmisinä elämiseen. Meillä on mieli, äly, ego, persoona ja tietoisuus. Meillä on tunteet. Meillä on keho. Ja meillä on hengitys.

Tutustumme viikonlopun aikana mielen toimintaan ja tunteisiin sekä kysymme kysymyksen ”kuka minä olen”. Vaikka vastausta ei kuuluisi saman tien, antaa viikonloppu eväitä ja elinvoimaa tavallisen arjen keskelle.

Kurssin hinta on 280 € sisältäen kaiken ohjelman lisäksi täyshoidon maukkailla kasvisruoilla perjantai-iltapäivistä sunnuntain myöhäiseen lounaaseen. Majoittuminen tapahtuu 2–4 hengen huoneissa (yhden hengen huoneista 40 € lisämaksu).

Retriitti sopii niin aiemmin jooganneille kuin (kundaliini)joogaan ensi kertaa tutustuville. Harjoitukset tehdään omaan sisäiseen maailmaan keskittyen, eikä vierustoverin edistymisellä ole sen kannalta mitään merkitystä. Mukaan voi tulla yksin tai kaverin kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: noora (x) kundaliini . fi tai 040 535 0004. Lämpimästi tervetuloa mukaan, Sat Nam.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: