Kevään ja kesän tapahtumia

 

Spring Easter background

Tapahtumakalenteria on päivitetty kevään ja kesän tuntien ja kurssien osalta. Tervetuloa mukaan viikkotunneille, aamupäiväkursseille ja syyskesän retriittiin!

HUHTIKUUSSA joogataan Loviisassa ja Inkeroisissa. Tässä kuussa Loviisan viikkotunnit pidetään ihan ilman poikkeuksia: sunnuntai-iltaisin klo 17.30–19 ja parillisina perjantaiaamuina klo 7–8.13. Perjantaitunnit loppuvat huhtikuun lopussa. Lisätiedot täältä.

Helsingin torstaiset lounasajan tunnin jäävät tällä erää tauolle.

Inkeroisissa voi osallistua lauantaiaamupäivän nelituntiseen joogasessioon 23.4. klo 10–14. Aiheena on tuolloin rohkeus. Kundaliinijooga kun on myös soturin joogaa. Lisätiedot täältä.

TOUKOKUUSSA joogataan Loviisassa, Kotkassa, Inkeroisissa ja Helsingissä.

Loviisassa on tiedossa on pari tuntimuutosta, kun vappuaatto osuu sunnuntaille: Loviisan sunnuntai-illan tunti on 1.5. peruttu. Sitä vastoin äitienpäivänä 8.5. joogataan ihan normaalisti. Sunnuntaitunnit jatkuvat 15.5. saakka. Lisätiedot täältä.

Helsingissä järjestetään nelituntinen jooga-aamu lauantaina 14.5. klo 9–13. Paikka on Kundaliinijoogakoulu Punavuoressa, aiheena kärsivällisyys ja myötätunto arjessa. Aamupäivän hinta on 45 €. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Noora.

Kotkassa pääsee joogaamaan keskiviikkona 11.5. klo 19–20.30. Inkeroisten kevään viimeinen joogailta pidetään 16.5. klo 18–20.

KESÄKUUSSA tarjolla on koko päivän joogakurssi Ruotsinpyhtään ruukilla: 18.6. klo 10–17 pidettävään kurssiin sisältyy opetuksen lisäksi lounas ja iltapäivän välipala. Kurssin hinta on 75 € ja ilmoittautua voi Nooralle.

Tiistaina 21.6. klo 5.30–8 pidetään Loviisassa kesäpäivänseisauksen aikainen aamuharjoitus eli sadhana Seppäläntie 47:n salilla. Ei ennakkoilmoittautumista. Harjoitus on maksuton, mutta muutaman euron kolehti otetaan ilolla vastaan tilavuokran kattamiseksi.

HEINÄKUUSSA joogaamme perinteisesti puistossa, edes tämän yhden kerran 🙂 Puistojoogaa lauantaina 2.7. klo 9–10.30. Hinta 5 €. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Nooralta.

Ja sitten vielä, sokerina pohjalla, SYYSKESÄN retriitti: se pidetään 2.–4.9.2016 Ruotsinpyhtään ruukilla, Loviisan lähistöllä.

Viikonloppukurssin aiheena on mielen voima. Tutustumme viikonlopun aikana mielen toimintaan ja tunteisiin sekä kysymme kysymyksen ”kuka minä olen”. Hinta 280 € sisältää kaiken ohjelman lisäksi täyshoidon maukkailla kasvisruoilla perjantai-iltapäivistä sunnuntain myöhäiseen lounaaseen. Majoittuminen tapahtuu 2–4 hengen huoneissa (yhden hengen huoneista 40 € lisämaksu). Ilmoittautumiset ja lisätiedot Nooralta.

Nähdään tunneilla ja kursseilla! Tervetuloa mukaan, Sat Nam.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: