Pääsiäissunnuntain sadhana & tuntimuutos

jarvimaisema_skaalattu

Sat Nam! Juuri kun uumoilin, ettei tuntimuutoksia todennäköisesti lähiaikoina tulisi, on sellaisia sittenkin tiedossa Loviisan sunnuntaitunnille pääsiäisenä: 27.3.2016 ei pidetä normaalia iltatuntia, mutta sen sijaan joogaamme aikaisin aamulla.

Pääsiäissunnuntaina 27.3.2016 pidetään aikainen aamuharjoitus eli sadhana klo 6–8.30 Seppäläntien salilla. (Huom! aloitamme puoli tuntia aiemmin ilmoitettua myöhemmin kesäaikaan siirtymisestä johtuen: ei siis aloiteta vielä puoli kuudelta 🙂 )

Harjoitus on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Muutaman euron vapaaehtoinen kolehti otetaan ilolla vastaan tilavuokran kattamikseksi. Aloitamme resitoimalla mantran Japji Sahib, jonka jälkeen teemme liikesarjan, rentoutuksen ja useammasta lyhyestä mantrameditaatiosta koostuvan meditaatiokokonaisuuden.

Mukaan ovat tervetulleita niin kokeneet kuin kokemattomat joogit ja meditoijat. Lisätietoja saa tarvittaessa Nooralta.

Tulevana sunnuntaina 20.3.2016 pidetään sunnuntain iltatunti Loviisassa ihan normaalisti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: