Juhannusaaton aamusadhana 19.6.2015

voikukatPerinteinen kesäpäivänseisauksen sadhana eli aikainen aamuharjoitus pidetään perjantaina 19.6. klo 6–8.30 Seppäläntien salilla.

Vuoden pisintä päivää juhlistava sadhana alkaa vajaan puolen tunnin rauhoittavalla mantraresitaatiolla, Japji Sahibilla ja jatkuu tasapainottavalla, kehoa vahvistavalla ja huoltavalla liikesarjalla nimeltään ”kriya superihmiseksi tulemiseksi”. Supervoimilla juhannuksenviettoon siis! Teemme myös perusteellisen rentoutuksen sekä mantrameditaatiota.

Harjoitus on ilmainen, mutta muutaman euron kolehti otetaan ilolla vastaan tilavuokran kattamiseksi. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kesäpäivänseisaus on vuoden pisin päivä. Tarkalleen ottaen seisaus on tänä vuonna vasta sunnuntaina klo 19.38. Pysähdymme kuitenkin valmistautumaan tähän ”maailman sisään- ja uloshengityksen väliseen hetkeen” jo perjantaina. (Sunnuntaina muuten vietetään YK:n kansainvälistä joogapäivää, mikä on hyvä päivä vaikka kesän itsenäisen joogaharjoittelun aloittamiseksi.)

Lämpimästi tervetuloa kasvamaan superihmiseksi sekä hengittämään ja seisahtumaan hetkeksi keskikesän taitekohdan äärelle! Sat Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: