Aikaisen ilmoittautujan etu Kaamosretriitille 31.12.2015 saakka

Sat Nam!

Helmikuussa 2015 Pyhätunturilla järjestettävälle Kaamosretriitille voi ilmoittautua aikaisen ilmoittautujan hinnalla (435 €) vuoden loppuun saakka (tämän jälkeen 455 €).

Pitkän viikonlopun mittainen retriitti pitää sisällään yöpymiset tunnelmallisessa kelomökissä kansallispuiston kupeessa, viisi ruokailua päivässä ja kaiken ohjelman.

Viikonloppuun kuuluu joogaa, rentoutumista, hengittelyä, keskustelua, pieniä oppitunteja tiedostetusta ja tiedostamattomasta – valosta ja pimeästä, ulkoilua, saunomista, avantopulahdus, Pyhätunturin huipulla käynti sekä Lapin jylhien maisemien ja helmikuun pitenevien päivien ihmettelyä.

Retriitin aiheena on ”Valoa pimeään”, ja tutustumme siis valoon ja pimeään sisällämme; ihmismielen tiedostettuun ja tiedostamattomaan. Ilman pimeää ei ole valoa ja valo syntyy pimeästä. Polariteetti on tie myös toiseen ääripäähän.

Vuoden pimein aika on hyvä hetki oman sisäisen valon vahvistamiseen. Lumi valaisee pohjoisen kaamosta, samalla luonto, rauha ja vaellukset kansallispuiston maisemissa auttavat saamaan kosketuksen omaan syvään sisimpään.

Lisätietoa löytyy täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: