Juhannusaaton aamusadhana

Kesäpäivänseisausta ja vuoden pisintä päivää juhlistetaan perinteisellä juhannusaaton sadhanalla. Tervetuloa siis kundaliinijoogan aikaiseen aamuharjoitukseen pe 20.6. klo 5.30–8.00 Seppäläntie 47:n salille.

Harjoitus on maksuton, mutta parin euron kolehti salivuokran kattamiseksi otetaan ilolla vastaan. Salilta löytyy joogamattoja. Harjoitukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Japji Sahibin resitoinnin jälkeen teemme liikesarjan vasemman ja oikean aivopuoliskon tasapainottamiseksi. Aivopuoliskojen tasapainotuksesta Yogi Bahajan sanoi muun muassa näin:

”Meillä kaikilla on ongelmia silloin tällöin. Ja jokaiseen elämämme ongelmaan on olemassa ratkaisu. Kun kuvittelemme, ettei ongelmiimme ole ratkaisua, menemme selvännäkijöille, astrologeille ja muille terapeuteille. Mutta jos todella haluat tietää, elämän psyyke ei ole mitään muuta kuin yksinkertainen haaste: voimme luoda tasapainon omassa psyykessämme koska tahansa haluamme.”

Sadhana loppuu seitsemän mantrameditaation sarjaan. Lisää tietoa sadhanan kulusta ja tarkoituksesta löytyy täältä.

Kesäpäivänseisaus on vuoden pisin päivä, tarkalleen ottaen seisaus on tänä vuonna vasta lauantaina klo 13.51. Pysähdymme kuitenkin valmistautumaan tähän ”maailman sisään- ja uloshengityksen väliseen hetkeen” jo perjantaina.

Lämpimästi tervetuloa hengittämään ja seisahtumaan hetkeksi keskikesän taitekohdan äärelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: