Syyspäiväntasauksen sadhana su 22.9.2019 klo 5.30–8.00

Foggy Landscape. Early Morning Mist

Syksyhän se sieltä saapuu pitkän kesän jälkeen. Syyspäiväntasaus ajoittuu tänä vuonna maanantaille 23.9.2019, mutta juhlistamme sitä Strömforsissa jo edeltävänä päivänä sunnuntaina 22.9. klo 5.30–8.00 aikaisen aamuharjoituksen merkeissä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan haivannoimaan maailmankaikkeuden syklisyyttä, pysähtymään oman hengityksesi äärelle, tutkimaan kehostasi kumpuavaa liikettä ja laulamaan ylistyslaulua menneelle, tulevalle ja ennen kaikkea tälle hetkelle.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta kundaliinijoogasta tai sen perinteeseen kuuluvasta aikaisesta aamuharjoituksesta eli sadhanasta. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Salilta löytyy joogamattoja, vilttejä ja kaikki muukin tarvittava, riittää että saavut paikalle. Tällä kertaa pyydän sinua kuitenkin ilmoittautumaan etukäteen osoitteeseen: hartejpal@kundaliini.fi.

Aamuharjoitus on ilmainen. Halutessasi voit kuitenkin jättää parin euron kolehdin tilavuokran kattamiseksi. Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus jäädä yhteiselle nyyttäriaamiaiselle klo 8–9.

Sat Naam ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: