Strömforsin joogasali

SOF_joogasali_tuli

Strömforsin ruukkialueella Loviisassa sijaitseva StrömforsYogan sali valmistui syyskuussa 2016. Joogasali hakee näiltä leveysasteilta vertaistaan. Oranssi lattia laittaa auringon paistamaan keskitalven hämärissäkin, ja tulisija lämmittää myös tunnelman. Sali toimii osana Strömfors Outdoor Factorya.

joogasali3_pieniKundaliinijoogaopettaja Noora Lintukankaalle salista tuli uusi jooginen koti. Kundaliinijoogan viikkotunnit pidetään sunnuntai-iltaisin klo 17.30–19 (kertamaksu 15 € / 10-kortti 110 €). Kundaliinijoogan päiväkursseja ja retriittejä järjestetään kuukausittain.

Tiedot tunneista ja kursseista sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Noora tekee salissa myös Reiki-hoitoja. Lisätiedot ja ohjeet ajanvaraukseen löydät täältä.

joogasali4_pieniSalissa järjestetään joogaa sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä luentoja myös yrityksille.

120-neliöistä, täysin varusteltua joogasalia vuokrataan myös muille opettajille kurssien, tuntien ja retriittien pitämiseen. Myös ruoka- ja majoituspalvelut hoituvat samasta osoitteesta Strömfors Outdoor Factoryn ja Strömfors Bed&Bistron kautta.

Jos haluat tietää lisää, ole yhteydessä: Noora Lintukangas 040 535 0004 / noora (x) kundaliini.fi

~ ~ ~ ~

Osoite ja ajo-ohje: Strömfors Outdoor Factory, Ahlströmintie 1, 07970 Ruotsinpyhtää.

Julkisilla: Julkiset kulkuyhteydet ruukkiin ovat kehnot. Helsingistä ja Kotkastapäin saapuvat bussit pysähtyvät valtatie 7:n varressa (noin 5 km ruukkialueelta). Pysäkin nimi on liittymä 68 / Ruotsinpyhtää. Tästä eteenpäin pääsee taksilla tai etukäteen sovittaessa tulemme hakemaan pysäkiltä. Myös Loviisan keskustaan tulee useita linja-autovuoroja päivässä, taksi Loviisasta maksaa noin parikymppiä.

Autolla: Sekä Kotkasta että Loviisasta 7-tietä saavuttaessa on hyvät opasteet Ruotsinpyhtäälle / Strömforsin ruukkiin. Ruukkialueelle saavuttaessa kulje koko kylän läpi kohti vanhaa tehdasta, jonka edustalla on valtava parkkipaikka. Jätä auto siihen ja kävele piharakennuksen päätyovesta, Strömfors Outdoor Factory -kyltin alta sisään ja käy peremmälle.

stromfors_yoga_logo_hires

%d bloggaajaa tykkää tästä: