Syyskesän retriitti 1.–3.9.

ruukki_kavelymed

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna hengähdetään vielä hetki kesäisissä tunnelmissa ja kerätään voimia alkavaan syksyyn. Tervetuloa viettämään viikonloppua 1.–3.9. perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään Strömforsin ruukin luonnonkauniiseen ympäristöön kundaliinijoogan, meditaation, hiljentymisen, rentoutumisen ja hengittämisen merkeissä!

Retriitin aiheena on vapaus. Mitä vapaus on? Miten se omassa elämässäsi ilmenee? Mikä sitä rajoittaa ja kuka valvoo? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin etsimme vastausta kundaliinijoogan filosofian ja harjoitusten avulla.

Vapaus tuo mukanaan vastuun; omista teoista, tunteista – ja hyvinvoinnista. Tämä vaatii itsetuntemusta, sitoutumista ja hyvin usein myös rajojen asettamista. Se tarkoittaa, että opettelee sanomaan myös ei.

Ei on suorastaan pyhä silloin kun sanot ”ei” joillekin ulkoisen maailman asioille sanoaksesi ”kyllä” itsellesi. Todelliset rajat eivät rajoita rakkautta, vaan suojelevat sitä.

~ ~ ~

Kurssin hinta on 290 € sisältäen kaiken ohjelman lisäksi täyshoidon maukkailla kasvisruoilla perjantai-iltapäivistä sunnuntain myöhäiseen lounaaseen. Majoittuminen tapahtuu 2–4 hengen huoneissa (yhden hengen huoneista 40 € lisämaksu).

Retriitti sopii niin aiemmin jooganneille kuin (kundaliini)joogaan ensi kertaa tutustuville. Harjoitukset tehdään omaan sisäiseen maailmaan keskittyen, eikä vierustoverin edistymisellä ole sen kannalta mitään merkitystä. Mukaan voi tulla yksin tai kaverin kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: noora (x) kundaliini . fi tai 040 535 0004.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, Sat Naam ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: