Viikonloppuretriitti 11.–13.9.2015

Solkulla_kurssiKUNDALIINIJOOGAA, MEDITAATIOTA, MANTROJA, RENTOUTUSTA, HILJAISUUTTA

Syyskuun kundaliinijoogaretriitti järjestetään tänä vuonna 11.–13.9. Loviisan naapurikunnassa, Lapinjärvellä, Leppolan kurssikeskuksessa.

Retriitin teemana on luovuus, intuitio ja elämän virtaus. Elämä virtaa lävitsemme valtavalla voimalla ja kuljettaa eteenpäin, tahdoimme tai emme. Myös luovuus on virtausta, se on elämälle antautumista, irti päästämistä. Intuitio taas auttaa heittäytymään ja kulkemaan rohkeasti. Keskitymme viikonlopun aikana vapauttamaan luovaa energiaa ja vahvistamaan intuitiota kundaliinijoogan oppien ja harjoitusten avulla.

Kurssi alkaa perjantai-iltana klo 17 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14 myöhäiseen lounaaseen. Päivät koostuvat erilaisista joogaharjoituksista ja meditaatioista, rentoutumisesta ja keskustelusta. Välissä on aikaa Leppolan vehreästä luonnosta ja omasta rauhasta nauttimiseen.

Lauantai- ja sunnuntaiaamuina voi osallistua kundaliinijoogan aikaiseen aamuharjoitukseen eli sadhanaan. Perjantai-iltana saamme nauttia gongin äänivärähtelyn parantavasta voimasta, kun äänihieroja Teija Mäkelä johdattaa meidät syvärentoutukseen. Lauantai-iltana lämpiää puusauna.

Lapileppolanjärvellä sijaitseva virkityskoti Leppola on vanhanajan kurssikeskus, joka on hyvien liikenneyhteyksien päässä, silti maaseudun rauhassa. Majoitus tapahtuu 1–4 hengen huoneissa päärakennuksessa, jossa myös ruokailu sekä jooga- ja oppitunnit pidetään. Myös telttamajoitus on mahdollista.

Kurssin hinta on 280 € (ennen 1.8. ilmoittautuneille 260 €). Maksu sisältää täyden ylläpidon maukkaine joogisine kasvisruokineen, Leppolan tunnelmalliset puitteet sekä kaiken opetuksen.

Aiempi kokemus kundaliinijoogasta ei ole edellytys kurssille osallistumiseen. Kundaliinijoogassa sekä vasta-alkajat että jo pidemmälle joogapolullaan ehtineet voivat harjoitella yhdessä helposti: työskentely tapahtuu oman itsen kanssa, eikä muiden edistymisellä ole sen kannalta mitään väliä.

Liikkeet ovat useimmiten yksinkertaisia mutta monipuolisia. Kundaliinijooga on fyysinen ja henkinen joogamuoto, jonka päämääränä on kehon, mielen ja sielun yhteen tuominen.

Retriitin vetäjänä toimii koulutettu kundaliinijoogan opettaja Noora Lintukangas.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: noora (x) kundaliini . fi / 040 535 0004.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: