Syyspäiväntasauksen sadhana to 22.9.

fullsizerenderSyksy saapuu, ja ensi viikolla tasataan jo syyspäivää. Se tarkoittaa, että aurinko siirtyy pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle. Vähitellen on aika heittää hyvästit kesälle, antaa sen sammua syksyksi ja tutkia omaa valoaan syyspimeää vasten.

Pysähdymme hetkeksi luonnon kiertokulun äärelle syyspäiväntasauksen päivänä. Tervetuloa kundaliinijoogan aikaiseen aamuharjoitukseen eli sadhanaan torstaina 22.9.2017 klo 5.30–8.00 Strömforsin ruukin joogasalille (Ahlstömintie 1, Loviisa).

Heräilemme alkavaan syyspäivään joogaten ja meditoiden (takkatulen loimussa). Sadhanan jälkeen on mahdollisuuus aamupuuroon ja teehen kivenheiton päässä sijaitsevassa Strömfors Bed&Bistrossa. 

Harjoitus on ilmainen, mutta ilolla otamme vastaan pienen kolehdin salivuokran kattamiseksi. Aamupuuro ja tee maksaa pari euroa. Jotta osaan mitoittaa puurotilauksen oikein, ilmoitahan etukäteen, jos olet osallistumassa yhteiselle aamiaiselle (noora at kundaliini . fi). Kiitos.

Lämpimästi tervetuloa! Sat Nam.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: