Aamuharjoitus eli sadhana ke 23.9.2015

ranta_pieniTervetuloa keskiviikkona 23.9. klo 06–08.30 syyspäiväntasauksen aamusadhanaan! Hiljennymme hetkeksi aamutuimaan, synkronoidumme luonnon liikkeeseen ja pysähdymme vuodenajan vaihtumisen äärelle. Syyspäiväntasaus tarkoittaa, että aurinko siirtyi pois pohjoiselta pallonpuoliskolta. Tarkalleen ottaen tämä tapahtuu keskiviikkoaamupäivällä klo 11.21.

Harjoitus pidetään Seppäläntien salilla ja se on maksuton, mutta parin euron kolehti tilavuokran kattamiseksi otetaan ilolla vastaan. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Mukaan voivat tulla niin konkarit kuin ensikertalaiset. Resitoimme Japji Sahib -mantran, teemme hermostoa ja vastustuskykyä voimistavan liikesarjan, rentoudumme ja meditoimme seitsemän mantrameditaation sarjan. Lisätietoa aamuharjoituksen etenemisestä, pituudesta, merkityksestä sun muusta löytyy täältä. Sat Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: