Kevätkauden tunnit starttaavat 11.1.2015

Sat Nam!

Vuosi on vaihtunut uuteen uljaaseen. Vauhtia ei todennäköisesti tästäkään vuodesta tule puuttumaan, jos tähtien asentoihin ja joogien ennustuksiin on luottaminen. Keskittyminen, hengittely ja meditaatio eivät tee ainakaan huonoa 🙂

Niin aloittelijoille kuin jo pidemmällä joogaharrastuksessa edistyneille soveltuvat viikkotunnut pidetään sunnuntaisin 11.1. alkaen, aina 24.5. saakka muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tarkka aikataulu löytyy tämän postauksen lopusta.

Keväänä teemana on tasapaino ja chakrat tasapainon saavuttamisen ja ylläpitämisen työkaluina. Lisätietoa chakroista ja kunkin tunnin teemasta löytyy täältä.

Mukaan tunneille voi tulla koska tahansa, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Vaikka syksyn tunteja yhdistää yksi teema, on jokainen tunti oma kokonaisuutensa ja mukana voi käydä myös silloin tällöin. Teemme aina liikesarjan, rentoutuksen ja meditaation, joista on taatusti hyötyä oli tunnin aihe sitten itselle juuri sillä hetkellä ajankohtainen tai ei.

Paikka: Loviisan Tanssiopiston sali, Seppäläntie 47

Hinta: 10 € / rasti 10-korttiin (75 €)

2015_kevat_tunnit

Viikkotuntien lisäksi luvassa on myös tiiviskursseja ja retriittejä, joista löytyy tietoa tunnit ja kurssit -osiosta. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat joogit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: