Kaamosretriitti tuo valoa pimeyteen

Valoa pimeyteen -joogaviikoloppu Pyhä-tunturilla torstaista sunnuntaihin 5.–8.2.2015revontulet2

Huom! Kurssin ajankohta on muuttunut aiemmin ilmoitetulta tammikuulta helmikuulle.

Syysaurinko valaisee vielä silloin tällöin keskipäivää maisemaa, mutta iltaisin sen huomaa: olemme siirtyneet eittämättä pimeään vuodenaikaan.

Valo ja pimeä ovat kuin ihmismielen tiedostettu ja tiedostamaton. Ilman pimeää ei ole valoa ja valo syntyy pimeästä. Polariteetti on tie myös toiseen ääripäähän.

Vuoden pimein aika on hyvä hetki oman sisäisen valon vahvistamiseen. Niinpä olemme järjestämässä Kaamosretriittiä Pyhätunturille pitkänä viikonloppuna to 5.–su 8.2.2015.

Lumi valaisee pohjoisen kaamosta, samalla jylhä luonto, rauha ja vaellukset kansallispuiston maisemissa auttavat saamaan kosketuksen omaan syvään sisimpään.

Sisäistä valoa vahvistetaan kurssilla kundaliinijoogan harjoituksilla. Henkilökohtainen säteily liittyy läsnäoloon, jota tutkimme jooga- ja meditaatioharjoitusten avulla. Sisäinen liekki tarvitsee myös suojaa ulkoapäin tulevilta tuulenpuuskilta, sekä happea ja polttoainetta säteilläkseen voimakkaasti. Vahvistamme myös näitä. Retriitin vetää koulutettu kundaliinijoogan opettaja (KRI) Noora Lintukangas.

Ohjelmassa on joogaa ja meditaatiota, keskustelua, musiikkia, rentoutusta, kävelyä, hiljentymistä, Lapin lumoa, maisemia, lunta ja pohjoisen taikaa. Aloitamme aamut jooga- ja meditaatioharjoituksella, teemme kävelyretkiä kansallispuiston maisemiin, käymme Pyhän huipulla, opimme joogan filosofiaa sekä keinoja läsnäolon ja tietoisuuden kasvattamiseen, sisäisen valon vahvistamiseen. Tarjolla on myös saunomista ja avantouintia.

Kurssille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin joogapolullaan pidemmälle ehtineet. Kurssin hintaa ei ole vielä vahvistettu, se selviää parin viikon kuluessa. Annan silti mielelläni lisätietoa jo nyt: noora (at) kundaliini.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: