7 askelta onneen 19.10. klo 12

Sat Nam!

I love me -messut starttasivat Helsingin Messukeskuksessa eilen. Kyseessä on aiemmin Kauneus- ja terveysmessujen nimellä kulkenut tapahtuma, joka kerää yhteen kaikenlaisia hyvinvoinnista kiinnostuneita näytteilleasettajia. Mukana on myös jos jonkinlaista puhetta ainakin hyvinvointiin ja terveyteen liittyen.

Kannan oman korteni kekoon pitämällä puolen tunnin esityksen Seitsemästä onnen askeleesta kundaliinijoogan oppien mukaan. Tarkempi paikka on Hidasta Elämää -sivuston seminaaritila (103) ja aika sunnuntai 19.10.2014 klo 12–12.30.

Kundaliinijoogassa puhutaan onnen askeleista, joista ensimmäisen ottamalla pääsee automaattisesti oikealle polulle, ja loput askeleet seuraavat toisiaan ”kuin itsestään”. Kaikki lähtee sitoutumisesta, joka on ensimmäinen askel kohti onnellista elämää.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: