Syyskesän retriitti saaristossa

Millaisella äänellä itselleni puhun? Kiittäen ja kannustaen vai jatkuvasti muihin vertaillen? Näitä kysymyksiä hiljennyttiin pohtimaan syyskuun kundaliinijoogaretriitissä Pernajan saaristossa.

Solkulla_kurssi
Hiljaisuuden ja oman äänen tutkimisen lisäksi keskityttiin siihen, millaisista äänistä omat päänsisäiset keskustelut koostuvat sekä miten mielen hälinää saa hiljennettyä ja yhteyttä omaan syvään sisimpään koettua. Retriitin viimeinen päivä, valoisa sunnuntai, käytettiin anteeksiantamiseen, armoon ja paranemiseen, joista osallistujat saivat oman osansa niin henkilökohtaisilla kuin ryhmässä tehdyillä harjoituksilla.

Viikonlopun tärkeimpiä teemoja oli meditaatioharjoittelun merkitys – se, että meditaation arvo on sen tekemisessä, tulokset tulevat jälkeenpäin. Keep up and you will be kept up, kuten Yogi Bhajan asian ilmaisi.

Meistä pidettiin äärimmäisen hyvää huolta niin universumin kuin isäntäväen toimesta. Solkulla oli syysauringossa valloittavimmillaan. Merivesi oli edelleen 16-asteista ja löylyt lempeät. Ruoka oli hyvää ja joogasali sopivan lämmin. Kaiken kukkuraksi kirkas tähtitaivas saattoi aikaiset aamuherääjät sadhanaan. Wahe Guru.

Kiitos jokaiselle 18 osallistujalle sekä Solkullan isäntäväelle. Kiitollisuuteni viikonlopusta, yhdessä oppimisesta ja kasvamisesta on valtava. Kohti totuutta, Sat Nam.

syysaurinkonousee

WP_20140920_014WP_20140920_010WP_20140919_002

Kiitos kuvista Ristolle ja Marille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: