2+0+2+0 = 4

pernajan_kirkko.jpg

Lämpimästi tervetuloa uuteen vuoteen! Vuosi 2020 tuo mukanaan uuden energian, johon vähitellen totuttelemme.

Joogisen numerologian valossa juuri alkanut vuosi edustaa nelosen energiaa. Luku 4 symboloi sydäntä, neutraalia mieltä, ihmisyyden todellista potentiaalia ja yhteisöllisyyttä. Sen varjopuolia ovat sydämen turtumus, tunnottomuus, epäilys ja asioiden siirtäminen tulevaisuuteen. Toisaalta 4:n suuri hyve on palveleminen.

4:n työkalu on kiitollisuus, joka kytkeytyy vahvasti luottamukseen: voinko ottaa kiitollisena vastaan sen, mitä elämä tarjoaa, vaikken ymmärtäisikään miksi minun on koettava kaikkea sitä, mitä eteeni tuodaan?

Tänä vuonna valintasi puhuvat erityisen selkeästi. Sydämen polku, rakkaus ja myötätunto on valittava aina uudelleen. Ne eivät tapahdu itsestään. Valitse hengitys, rukous, tietoisuus. Valitse tämä hetki. Pysy sydämessäsi, vaikka se olisi kivuliasta. Sitoudu itseesi.

Vuoden 2020 summa 4 koostuu kahdesta 2:sta. Numero 2 edustaa kaipausta, joka voi olla joko elämää eteenpäin vievä moottori tai jatkuva puutostila. Kaipaus voi saada meidät etsimään ja hakeutumaan yhteyteen – tai se voi laittaa meidät näkemään vain sen, mitä meiltä puuttuu. Nollat vahvistavat 2:n olemusta entisestään; jompaan kumpaan ääripäähän.

Tämä vuosi kutsuu meitä liikkumaan ”minusta” kohti ”meitä”. Se kutsuu antamaan, lahjoittamaan ja palvelemaan. 2:n tuoma kaipaus voi kuljettaa meitä kohti 4:n yhteisöllisyyttä. Luo aktiivisesti oma yhteisösi, tuo ja anna sitä, mitä puuttuu. Älä jää odottaman, että joku muu tekee sen.

Tämä vuosi tuo suuren mahdollisuuden elää luottamuksessa tuntemattoman äärellä. Se on mahdollisuus pysyä sydämessä, pudota sydämeen ja antaa sydämen avautua omille sisäisille salaisuuksilleen. Sydämeen putoaminen on rakastumista.

May you fall fully into your heart
May you know the cup of love
May you experience the vibration of the One
Deep within your inner being
May your cup overflow in abundance
To become service to the light of truth
In all living beings and all of nature
May our unity prevail over our duality
Let us awake and embrace
Let us stop, breath, feel and be
And the trust the unity of humanity

– Shiv Charan Singh

Onnellista alkua uuteen vuoteen! Syviä ja hyviä hengityksiä, arjen pyhyyttä, sydämeen putoamista ja rakkautta toivottaen, Sat Naam, Noora Hartejpal

Ps. Jos haluat lukea enemmän tästä vuodesta numeroiden valossa, löytyy opettajani Shiv Charan Singhin englanninkielinen teksti aiheesta täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: