Kundaliinijoogan päiväkurssi äitiydestä Helsingissä 9.9.2018 klo 10–14

299H1470

Lämpimästi tervetuloa työpajaan, joka on tarkoitettu äideille, jotka kaipaavat voimaa ja lempeyttä kehoonsa, rauhaa ja kärsivällisyyttä ajatuksiinsa sekä luottamusta rukouksiinsa.

Äitiydestä ja näistä teemoista kiinnostuneet ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan, vaikkei omia lapsia olisikaan. Äitiys on potentiaali, jota jokainen nainen kantaa. Vaikkei hänellä olisi fyysisiä jälkeläisiä, on hän elämän luoja, femiinin luomisvoiman kannattelija, Adi Shakti.

Nelituntisen kurssin aikana liikutamme kehoa (erityisesti lantiota), rentoudumme kunnolla, tutustumme muutamiin arkiharjoituksiin, jotka voivat tuoda väljyyttä elämän ahtaisiin kohtiin, keskustelemme äidillisen siunauksen voimasta sekä meditoimme sydämen rauhaa.

Työpajan ohjaa Noora Lintukangas, kokenut kundaliinijoogan opettaja ja kolmen lapsen äiti. Hän opettaa pääasiassa Strömforsin ruukilla Loviisassa, ja tämä on hänen ainut kurssinsa Helsingissä syksyn aikana.

Työpaja pohjaa huhtikuussa ilmestyneeseen kirjaan Lasten oppeja äideille, johon Noora on kirjoittanut kolme tekstiä. Kirjan voi ostaa tapahtumassa 18 € hintaan.

Aamupäivän kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidemmälle joogapolullaan kulkeneille.

Hinta: 50 € (sis. teetarjoilun, maksetaan etukäteen tilille tai erikseen sovittaessa paikan päällä käteisellä, kortilla tai Smartumin seteleillä)
Ilmoittautumiset: noora@kundaliini.fi
Paikka: Kundaliinijoogakoulu (Laivurinkatu 33, Helsinki)

Lämpimästi tervetuloa mukaan, Sat Naam! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: