Rohkeutta ja luottamusta uuteen vuoteen!

Lantern

Vuoden viimeisten viikkojen ja päivien aikana energia on alkanut hienovaraisesti muuttumaan. Olemme taas uuden äärellä. Vuosi 2018 on energeettisesti erilainen kuin kulunut vuosi. Saamme laittaa uuden vaihteen silmään.

”The unlikely path is the only path.”

Näin opettajani Shiv Charan Singh summasi tulevan vuoden oppeja. Epätodennäköinen polku on ainoa polku.

Vuosi 2018 kantaa numerologisesti 11-energiaa (2+0+1+8=11). Numerot symboloivat energian laatua. 11 on mestarin luku, se värähtelee yhteyttä yksittäisen ihmisen ja Universumin välillä.

Kyse ei ole ennustuksesta, vaan energian laadusta. Siitä, millaisten vaikeuksien ja siunausten kanssa kollektiivisesti tänä vuonna työskentelemme. Jokainen kokee tämän luonnollisesti omalla tavallaan.

Kiihkeässä maailmanmenossa, arjen hälinän keskellä, olisi tänä vuonna erityisen viisasta löytää rauhallisia hetkiä, viettää aikaa luonnossa, ottaa vastaan värähtelevän hiljaisuuden hienovaraisia viestejä, luottaa intuitioon ja näkemäänsä, löytää pyhyyttä keskeltä arkea.

Ottamalla kiireestä pieniä taukoja, pysähtymällä havaitsemaan yhteisen linkkimme Ikuisuuteen, pääsemme kohti myötätuntoa, jonka kautta elpyminen, voimistuminen ja paraneminen tapahtuvat.

Meidän sisältämme löytyy koko kosmos, ja tietoisuus voi olla tietoinen itsestään vain yksittäisen ihmisen tietoisuuden kautta. Tätä 11 symboloi: yksittäisen sielun suhdetta Ikuisuuteen. Kumarra oman sydämesi viisaudelle, rohkeasti ja nöyrästi, ja löydät vapauden. Tuo ihan fyysisesti kädet yhteen sydämen eteen, rukousasentoon.

Luottamus siihen, että Universumi kaikessa viisaudessaan osaa hoitaa kaiken parhaalla mahdollisella tavalla, on tulevana vuonna tärkeää. 2017 oli rohkeuden ja äärimmäisyyksien teemavuosi. Jotakin vanhaa on saapunut tai saapuu päätökseensä näillä hetkillä. Jotta jotakin uutta voi alkaa.

2018 voi olla seikkailun ja mysteerien avautumisen vuosi. Se tarjoaa hyvin todennäköisesti uudenlaisia mahdollisuuksia, mutta niihin tarttuminen vaatii aina rohkeutta. Siksi luottamus ja rohkeus ❤

Hyvää alkua uudelle vuodelle, rakkautta koko sydämestäni!
Noora Hartejpal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: