Joogaopettajakoulutus alkaa toukokuussa 2020

Sat Naam!

Kansainvälinen Kehto Koulun Kundaliinijoogaopettakoulutus on kaikesta huolimatta – tai juuri siksi – alkamassa toukokuussa 2020. Jos emme pääse kokoontumaan fyysisesti, aloitamme koulutuksen online verkossa.

Erityisesti näinä aikoina joogan, meditaation ja henkisen harjoituksen työkaluista saattaa olla korvaamatonta iloa, hyötyä ja tarvetta.

Liity joukkoomme, hakuaika on meneillään, hakemuksia otetaan vastaan (ja niitä saapuu) vielä 23.4.2020 saakka.

Tällä videolla KRI-hyväksytyt kundaliinijoogaopettajat ja loppusuoralla olevat kundaliinijoogaopettajakouluttautujat jakavat kokemuksiaan siitä, mitä kundaliinijoogaopettajakoulutus on tuonut heidän elämäänsä.

Toukokuussa 2020 alkavasta koulutuksesta löydät tietoa täältä: https://kehtokoulu.fi/kundaliinijoogaopettajakoulutus/

Voit myös kysyä lisätietoja ja tilata hakulomakkeen Kehto Koulun Emilia Jagat Premiltä tai Noora Hartejpalilta: emilia@kehtokoulu.fi tai hartejpal@kundaliini.fi.

Huom! Aloitamme koulutuksen joka tapauksessa toukokuussa 2020. Jos emme voi silloin kokoontua fyysisesti, tapaamme verkossa. Tässä tapauksessa lisäämme myös yhden modulin vuodelle 2021, joten fyysisiä moduleita tulee olemaan joka tapauksessa neljä: kolme Suomessa ja yksi Portugalissa. Jos lähdet mukaamme toukokuussa 2020 ja aloitamme etäyhteyden välityksellä, saat siis enemmän opetusta samalla investoinnilla.

Lämpimästi tervetuloa! ❤

SAT NAAM

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: