Verkkokurssin videot myynnissä

7r378510048_yoga_v1

Pidin syksyn aikana lajissaan toisen kundaliinijoogan verkkokurssin. Kurssin viisi jaksoa noudattivat Viihdy omassa arjessasi -kirjan lukuja 6–11. Tuntien aiheina olivat intuition voima, stressi, ihmissuhteet, uteliaisuus ja sitoutuminen.

Vaikket olisi verkkokurssilla ollutkaan, voit halutessasi hankkia nämä videojaksot nyt jatkuvaan käyttöön Vimeon kautta.

Helmi-maaliskuun ajan videoista on tarjolla edullisempi -25 %:n hinta koodilla KUNDALIINI25: kaikki viisi jaksoa 37,50 € (norm. 50 €) ja yksittäiset jaksot 11,25 € (norm. 15 €).

Mikäli haluat hankkia jatkuvan oikeuden videoiden katseluun, onnistuu se täällä: https://vimeo.com/ondemand/kundaliinijoogaa2

Tarkemmat ohjeet videoiden hankkimiseen:

  1. Klikkaa joko sivun yläreunasta löytyvää kohtaa ”Buy all 50,00 €” tai jos haluat hankkia yksittäisen jakson, jakson nimen perässä näkyvää kohtaa ”15,00 €”.
  2. Tämän jälkeen avautuu uusi ikkuna, jossa pyydetään luomaan tunnukset Vimeo-palveluun (jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu niillä sisään).
  3. Sen jälkeen kysytään maksutietoja. Lisää kohtaan ”Apply Promo Code” koodi KUNDALIINI25 ja hinta putoaa – 25% normaalista.
  4. Maksa luottokortilla tai PayPalilla.
  5. Videot ovat käytössäsi ajasta ikuisuuteen 🙂

Jos videoiden hankkimisessa tulee mitä tahansa mutkia matkaan, autan mielelläni: noora@kundaliini.fi

Puolitoista vuotta sitten pidetyn, sarjassaan ensimmäisen verkkokurssin videot on niin ikään mahdollista hankkia omiksi. Ensimmäiset viisi jaksoa löydät täältä (kaikki jaksot 50 €, yksittäinen jakso 15 €). Ne mukailevat Viihdy omassa arjessasi -kirjan lukuja 1–5 ja aiheina ovat hengitys, minuus ja ego, elämän kriisit, mielen voima sekä tunteet.

Tervetuloa joogatunnille kotonasi, Sat Naam ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: