Reiki

reikiReiki on elämän energia, prana, qi, parantava voima, joka auttaa rentoutumaan, palautumaan ja elpymään. Se on ikivanha, tasapainottava hoitomuoto, jossa hoidettavan käyttöön ohjataan pranaa hoitajan käsien kautta. Energia ei tule hoitajasta, vaan ikään kuin virtaa tämän läpi.

Reiki-energiahoito tehdään hoitopöydällä maaten, pukeissa ja lämpimän viltin alla. Hoitaja asettelee kätensä kehon eri kohtiin ja pitää niitä paikallaan aina muutaman minuutin ajan antaen energian liikkua vapaasti sinne missä sitä tarvitaan.

Kokemukseni mukaan kysymys on hyvin paljon tietoisesta läsnäolosta. Yhteydessä hoitajan kanssa, hoidettava voi rentoutua ja antaa paranemisen, tasapainottumisen ja virkistymisen tapahtua kuin itsestään. Reiki täyttää energiavarastoja.

Reiki-energian virtaus aktivoidaan mestari-oppipoika-suhteessa. Olen koulutettu Reiki Master Teacher Usui-traditiossa. Oppini olen saanut mestari Kuldip Singh Khalsalta.

Teen Reiki-hoitoja Strömforsin joogasalilla erikseen sovittavina ajankohtina. Ensimmäiseen hoitokertaan on hyvä varata kaksi tuntia. Tuokio aloitetaan juttelemalla ja kartoittamalla henkisiä tai fyysisiä kipuja tai ahtaumia elämässä. Itse hoito kestää noin tunnin, jonka jälkeen on hyvä käyttää hetki heräilyyn aivan rauhassa.

Hinnasto

  • Ensimmäinen hoitokerta 75 € / 120 min
  • Seuraavat hoitokerrat 55 € / 60 min
  • 5 hoitokertaa 270 € (1 x 120 min + 4 x 60 min) / 250 € (5 x 60 min)

Lisätiedot ja ajanvaraukset: noora (x) kundaliini . fi / 040 535 0004

Lämpimästi tervetuloa kokeilmaan tai kysymään lisää! Sat Naam.

%d bloggers like this: